Презентація збірки “Калиновий сонет” (Відео)

У день книги та авторського права літературна студія «Калиновий сонет» презентувала збірку поезій своїх вихованців Центру дитячої та юнацької творчості. Свято відкрили  актори народного аматорського театру «Перевесло» в образах Графа Бобринського та княгині Яшвіль.


Смілянські студенти взяли участь у науково-практичній конференції «Я маю право»

Студенти групи Смілянського промислово-економічного коледжу ЧДТУ взяли участь у VІ обласній студентській науково-практичній конференції «Право і суспільство: історія, сучасність, перспективи розвитку».


Майбутні кухарі, учні смілянського центру, представили підсумкові роботи (Фото)

27 квітня відбулися кваліфікаційні пробні роботи за підсумками навчання в ІІ семестрі учнів Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів за професією «Кухар». В процесі проведення перевірних робіт майбутні кухарі показали високі практичні знання.


Смілянські каратисти успішно виступили на Чемпіонаті України з традиційного карате

На Чемпіонаті України з традиційного карате, який проходив 27-30 квітня у Кропивницькому смілянські спортсмени відзначились хорошими показниками. Смілу представляли вихованці ДЮСШ «Олімп» і СК «СПАРТА».


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 2 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 2 травня.


Музично-літературний вечір «Пісні на слова місцевих авторів»

Музично-літературний вечір «Пісні на слова місцевих авторів» відбувся 27 квітня в міському будинку культури в малому залі. Присутніх потішили виконання співаків і музикантів районного та міського будинку культури ім. Тараса Шевченка, членів літературно-мистецького клубу «Натхнення».


На території Черкащини переважатиме високий та надзвичайний клас пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження. 2-3 травня у Черкасах та по області переважатиме високий (4 клас), 4-5 травня надзвичайний (5 клас) клас пожежної небезпеки. До уваги жителів міста та області! Необхідно дотримуватися правил пожежної небезпеки у своїй оселі, на природі, на роботі, у побуті та громадських місцях.


У смілянському коледжі визначили кращих за професією

27 квітня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу групи ВЦР15 викладачем фахових дисциплін Павлом Андрійовичем Васюрою.


На годину один мікрорайон Сміли залишиться без води

Комунальне підприємство “ВодГео” повідомляє, що 2 травня з 12:00 до 13:00 в зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде відсутнє водопостачання на 53-му мікрорайоні. Просимо вибачення за незручності Джерело: Smila Svit


За тиждень у Смілі госпіталізували більше 150 осіб

За тиждень населення Сміли поповнилося 2 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 23 до 29 квітня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 2 дівчинки. Також за цей міська станція швидкої медичної допомоги одержала 272 виклики, госпіталізовано 151 осіб, травмованих – 12, у стані алкогольного сп’яніння – 3 особи.