Якою буде погода у Смілі у вихідні?

На погоду продовжують впливати атмосферні фронти циклону, який рухається по півночі країни на схід.  Прогноз погоди на 19 травня.


Постійна комісія міської ради розглянула земельні питання

18 травня за участю міського голови Олексія Цибка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, містобудування, екології та раціонального природокористування.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 18 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 18 травня.


Штормові дні: на Черкащині і надалі прогнозують грози, шквали та град

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «19 травня в Черкасах та місцями по області очікуються грози, шквали 15-20 м/с, град», йдеться у повідомленні.


Використання стем-лабораторії на уроках біології

Одна з найцікавіших дисциплін шкільного курсу – це біологія. Адже все живе, що нас оточує, пов’язане з цією наукою. Всі біологічні об’єкти мають клітинну будову. Мало клітин можна побачити неозброєним оком, або за допомогою лабораторної лупи.


Колектив смілянського центру відзначив День Європи в Україні та День вишиванки

18 травня учні та викладачі Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів організували урочистості з нагоди Дня Європи в Україні та Дня вишиванки.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 18 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 18 травня.


У центрі міста не розминулися автовишка та легковик (Фото)

Біля бульвару графа О.Бобринського сталася аварія. Не розминулися автомобіль-вишка та легковик Volkswagen.


На Черкащині подешевшає хліб

На вимогу Антимонопольного комітету “Черкасихліб” знизив оптово-відпускну ціну на батон “Нива” та хліб “Орільський”. Так, батон подешевшав з з 6 грн 50 копійок до 5 грн 34 коп. Натомість хліб “Орільський” здешевшав із 6 грн 28 копійок до 5 грн 64 копійок.


Смілянські рятувальники стали «срібними» призерами обласних змагань

17 травня рятувальники провели заключний день змагань на першість Черкаської області серед підрозділів області з пожежно-рятувального спорту пам’яті Олексія Жирного. Про це інформує прес-служба ДСНС України у Черкаській області.