Проектна діяльність колегіантів

В умовах розбудови України як демократичної та правової держави, одним із головних завдань реалізації новітніх концепцій навчання та виховання учнів є формування громадянської свідомості.


Прохолодні ночі, теплі дні та без опадів – ознаки останніх днів травня

Північно-східний антициклон і завтра продовжить формувати суху, помірно-теплу погоду. Щоправда, вночі при відсутності сонця, несильні північні вітри додатково охолоджуватимуть повітря, температура очікується в межах +9…+14º, вдень вона підвищиться до +22…+27º.


Смілянський центр зайнятості інформує роботодавців

На виконання Постанови правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 30.03.2018 № 163 «Про розвиток системи професійного навчання безробітних на виробництві під замовлення роботодавців»


У Смілянському центрі вчили надавати допомогу постраждалим в ДТП та дорожній грамоті

У Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, який включав у себе  заходи щодо формування основ безпечного поводження учнів на дорогах та вулицях міста.


У смілянській гімназії провели День пам’яті випускника Євгена Войцехівського

Гімназисти відзначили День пам’яті випускника Євгена Войцехівського, що загинув у зоні АТО, захищаючи незалежність нашої держави. Учні ініціювали проект “Добрі справи”, присвячений герою.


Смілянські податківці про зміни у довіднику ознак фізосіб

Проект наказу Мінфіну України «Про затвердження Змін до додатка до Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку» оприлюднено на сайті Мінфіну України.


Смілянські школярі відзначили День усмішки

Всі ми різні люди. Щоб домогтися гарного настрою, для кожного з нас, принаймні, необхідно щось особливе. Для когось мир у всьому світі, для когось нове авто. Комусь досить просто прогулятися на свіжому повітрі, а для когось стабільно «сірі будні» вже викликають відчуття норми і зовсім нічого не хочеться міняти.