День матері у школі №6 (Відео)

До Дня матері у школі №6 влаштували свято. Нині шкільна родина запросила на гостини мешканців мікрорайону. У навчальному закладі підготували виставки та концерт, присвячені мамам.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 16 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 16 травня.


Вирішується питання щодо боргів ТОВ “Сміла Енергоінвест” (Відео)

На позачерговій 69-ій сесії міської ради депутати розглянули одне питання. Воно стосувалося змін до міського бюджету на 2018 рік. Окрім цього було озвучено на сесії й інформацію щодо боргів ТОВ «Сміла Енергоінвест».


У Черкасах СБУ блокувала контрабанду спеціальних техзасобів отримання інформації

Співробітники Служби безпеки України блокували у Черкасах контрабандне надходження на територію нашої країни спеціальних технічних засобів отримання інформації (СТЗ).


Школярі стали учасниками правового квесту, присвяченого правам та свободі людини

У рамках Тижня історії та правознавства для учнів 9 класу школи №4 було проведено правовий квест “Права і свободи людини”, який влаштувала вчитель правознавства, Ірина Миколаївна Пелих.


Право оформити субсидію лише на фактично проживаючих в помешканні осіб залишилося

Право оформити субсидію не на всіх зареєстрованих, а фактично проживаючих в помешканні осіб, з 1 травня 2018 року збереглося, інформують в Мінсоцполітики. Держава йде назустріч родинам, в яких прописані повнолітні діти, але вже багато років не проживають з батьками


Бібліотекарі запросили школярів на екологічний ринг

Під час проведення «Днів сталої енергії» 15 травня, працівники спеціалізованої бібліотеки-філії для дітей ім.Т.Шевченка провели пізнавально-ігровий захід, екологічний ринг «Енергію бережім – це вигідно нам усім!»


Смілянські синоптики розповіли, якою буде погода на завтра

Як інформує метеостанція Сміли, у нашому краї всередині травня природа налаштовується на літній режим. Відбувається стійкий перехід середньодобової температури через +15º, стає тепло не тільки вдень, але й вночі.


У школах міста фахівці центру соціальних служб проводять зустрічі щодо булінгу

Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують проводити роботу з шкільними колективами. Нині поспілкувалися з педагогічним колективом школи №2


17 травня на території Черкащини передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «В другій половині дня 17 травня в Черкасах та місцями по області грози, шквали 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.