Смілянські «Золоті паростки майбутнього» (Відео)

Однією із традицій освітянської родини Сміли є свято «Золоті паростки майбутнього». Його проводять наприкінці травня та відзначають дітей, переможців предметних олімпіад, конкурсів різного рівня, переможців обласного конкурсу-захисту МАН.


Рівень кишкової палички у Тясмині перевищив норму майже в 50 разів

За інформацією Смілянського міськрайонного відділу державної установи “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” в результаті моніторингових досліджень води водойми р. Тясмин


В якому стані смілянський водогін? (Відео)

Сміляни користуються водою із водогону, якому майже сорок років. За час експлуатації пропускна спроможність водогону зменшилася в чотири рази. Розповідають працівники комунального підприємства «ВодГео».


З незаконного обігу вилучено фальсифіковані алкогольні напої на 88 тис.грн.

В ході проведення операції «Акциз-2018» працівники податкової міліції Черкаської області на території автомобільного кооперативу міста встановили факт зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв мешканцем м. Черкаси.


Черкаси – у п’ятірці міст, де впроваджуватимуть пілотний проект «Електронний рецепт»

«Місяць тому до Черкас із своєрідною інспекційною поїздкою приїжджали американські експерти. Наразі вступив в силу наказ МОЗ України про нову форму рецепту на ліки. Це своєрідний крок до електронного рецепту.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 24 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 24 травня.


У Смілі завершився обласний етап Всеукраїнського фестивалю «Козацький гарт 2018»

На стадіоні «Юність» відбувся обласний етап змагань Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2018». Позмагатися за першість прибули у Смілу команди із Умані, Звенигородського району, Жашківської ОТГ.


У Смілі перевірили чи здають у пункти прийому металобрухту каналізаційні люки

23 травня, виконуючи доручення секретаря міської ради Костянтина Синьогуба та за зверненням депутата міської ради Володимира Бердецького, міською комісією у складі спеціалістів інспекції з благоустрою, екології та забудови міста


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 24 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 24 травня.


Старшокласники дізналися, як змінити ім’я або зареєструвати шлюб

Про те як змінити ім’я, прізвище по батькові, зареєструвати шлюб, народження дитини та ряд іншої цікавої інформації про сервісні послуги Міністерства юстиції України дізналися 30 учнів Кам’янської загальноосвітньої школи №2