На Черкащині триває операція «Перевізник»

Починаючи з 20 квітня по всій країні проводиться комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник». Метою заходів є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, а також дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.


Синоптики передають штормове попередження на території Черкащини

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «7 травня в Черкасах та місцями по області очікуються грози, шквали 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


В обласному центрі зайнятості розповіли про ситуацію на ринку праці Черкащини

Протягом трьох останніх років рівень зайнятості населення Черкащини у віці 15–70 років поступово зростає, а натомість рівень безробіття зменшується. Так, минулого року рівень безробіття в області становив 10,2 %, у 2016 році –10,4 %, а рівень зайнятості зріс до 56,7 % на противагу 56,2 % у 2016 році, повідомив директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій […]


Міністерство освіти пропонує для громадського обговорення проект Закону про освіту

Міністерство освіти і науки України оприлюднило на сайті для громадського обговорення проект Закону «Про повну загальну середню освіту»  (https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proekt-zakonu-ukrayini-pro-povnu-zagalnu-serednyu-osvitu).


Дві смілянські школи отримають сучасні компостери

Діти важливі – вони можуть не лише обирати нові моделі поведінки для себе, але й безпосередньо впливати на поведінку батьків. Саме тому впровадження еко-проектів у життя шкіл – один із вагомих інструментів для зміни екологічної поведінки у суспільстві загалом.


Смілянські освітяни завершили повний курс навчання

Протягом січня –квітня 200 вчителів основ здоров’я Чорнобаївського, Черкаського, Звенигородського, Уманського, Смілянського районів та м. Сміла, Умань, Ватутіне опанували  в режимі он-лайн модуль програми «Вчимося жити разом»


За участі фіскальної служби роботодавці віддали працівникам Черкащини 39 млн грн зарплатних боргів

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області поінформували про результати роботи фіскальної служби області за перший квартал п.р. з виплати зарплатних боргів, підвищення рівня заробітної плати в регіоні


Держгеокадастр Черкащини цього тижня включив до переліку на торги майже 110 га

Держгеокадастр пропонує ознайомитися з ключовими показниками своєї роботи за минулий тиждень. Із 27 квітня до 4 травня головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності