Смілянські студенти стали учасниками Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки

Команда Смілянського промислово-економічного коледжу ЧДТУ взяла участь в VIII Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки, яка відбулася в Вінницькому технічному коледжі.


Смілянські синоптики розповіли, якою буде погода на Трійцю

27 травня День Святої Трійці – одне з дванадцяти найважливіших після Великодня свят у православ’ї. Трійця вважається приходом справжнього літа. За народним прислів’ям «з цього дня тепло йде не тільки з повітря, але й із землі».


В Черкаській області службовий пес допоміг відшукати зниклого пенсіонера

Про те,  що в одному із сіл Черкаського району зник 89-річний пенсіонер, до поліції повідомили його рідні. Інспектор-кінолог Кінологічного центру ГУНП в Черкаській області лейтенант поліції Юрій Москаленко  із службовою собакою Ладою знайшли зниклого чоловіка лежачим в траві біля закинутого будинку.


На Черкащині торік легалізували більше 7,5 тисяч робочих місць

Протягом минулого року в області вдалося легалізувати 7 656 робочих місць. У результаті – сума надходжень єдиного внеску сягнула більше 12 млн грн.


У Смілянському та Кам’янському районах тривають роботи із поточного середнього ремонту

У Смілянському та Кам’янському районах на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка продовжуються роботи із поточного середнього ремонту. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.


Завершили навчальний рік святом Останнього дзвоника

У Смілянській загальноосвітній школі-інтернаті завершили навчальний рік святом Останнього дзвоника. Про це інформує у спільноті школи методист природничих дисциплін Людмила Івченко.


Шкільний вальс і свято Останнього дзвінка у школі-інтернаті (Відео)

У спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті 25 травня відзначили свято Останнього дзвоника. Привітати із закінченням навчального року учнів зібралася уся шкільна родина, шефи, які надають підтримку та друзі навчального закладу.


У Смілі першим пролунав останній дзвінок у колегіумі (Відео)

На подвір’ї школи №3-колегіуму 25 травня відбулася урочиста лінійка з нагоди закінчення навчального року. Лише у кількох закладах міста цьогоріч свято Останнього дзвінка провели в останню п’ятницю весни. 


Підприємцям Черкащини надають роз’яснення щодо реєстрації фізичної особи – підприємця як платника ПДВ.

Головне управління ДФС у Черкаській області у зв’язку з численними запитаннями з даного приводу в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» наводить роз’яснення щодо реєстрації фізичної особи – підприємця як платника ПДВ.