Анонс газети «СМІЛА» від 30 травня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу 30 травня. У номері читайте: Актуальне інтерв’ю: як встановити індивідуальне опалення. Тема діалогу за круглим столом: болючі точки смілянської медицини. Триває робота над громадським бюджетом.


У центрі Сміли загорівся легковий автомобіль

29 травня о 08:20 до Смілянської Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в центрі міста Сміли, на вул.Соборна, 101, загорівся легковий автомобіль.


У смілянському колегіумі розпочав роботу шкільний відпочинковий табір

29 травня в школі №3-колегіумі розпочалася оздоровча кампанія. Учні 1-8, 10 класів прийшли відпочивати до шкільного відпочинкового табору «Сонечко».


Смілянам нагадують про дотримання правил пожежної безпеки

За прогнозом синоптиків, в найближчі 2 дні істотних змін у погоді не передбачається. Утримається суха та дуже тепла погода. Такі погодні умови сприятимуть подальшому утриманню показника пожежної небезпеки в екосистемах району на рівні небезпечних та стихійних значень


Результати тестування з української мови і літератури будуть відомі до 15 червня

До 15 червня на інформаційних сторінках учасників ЗНО будуть розміщені результати тестування з української мови і літератури. Засідання експертної комісії, яка визначатиме поріг «склав/не склав»,  відбудеться до 14 червня.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 29 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 29 травня.


Майбутні кухарі показали вміння готувати під час конкурсу професійної майстерності

У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провели конкурс професійної майстерності учням, які навчаються професії «Кухар». Майбутні випускники змагались в кулінарному мистецтві показавши свої теоретичні знання та практичні вміння.


На вулиці Перемоги ліквідовують порив (Відео)

Кілька днів поспіль частина центру міста без води. На вулиці Перемоги ліквідовують порив. Відновити водопостачання планують 30 травня.


Сміляни – серед призерів відкритого Кубку Черкащини з годзю-рю

У суботу спортсмени Черкащини та інших областей України змагалися за першість у відкритому Кубку Черкаської області серед спортивних клубів з годзю-рю карате«BUDOKANOPEN».


Понад 16% жителів Черкащини, віком від 12 років і старші, курять

За даними вибіркового опитування домогосподарств, проведеного органами державної статистики, шкідливу звичку курити має 16,6% населення у віці 12 років і старші. Про те, що вони курять 6 – 10 років повідомили 29,3% осіб