Смілян вчили, як зменшити витрати на опалення багатоквартирних будинків (Відео)

У малій залі міського Будинку культури відбувся семінар на тему «Як зменшити витрати на опалення багатоквартирного будинку». По його завершенню ми поспілкувалися із організаторами і експертами.


Якою буде погода на Черкащині 24 травня?

Поле підвищеного тиску продовжує впливати на погоду Черкащини. Тому завтра істотних опадів не очікується, лише у другій половині дня атмосферні розділи принесуть місцями невеликий короткочасний дощ, грозу.


У Смілі горів деревообробний цех (Фото, відео)

21 травня о 02:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Сміла по вул. Промислова горить приміщення деревообробного цеху.


Больові точки смілянської медицини (Відео)

Заплановане засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту, засобів масової інформації не відбулося у зв’язку з відсутністю кворуму. Втім, це не завадило конструктивній розмові головних лікарів медичних закладів міста та депутатів. Головні проблемні питання медичної галузі міста озвучив начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко […]


Сміляни можуть записатися на прийом через онлайн будинок юстиції

До відома громадян Сміли – у міському відділу ДРАЦС у Черкаській області працює в режимі “Онлан” сервіс запису на прийом “Онлайн будинок юстиції”.


Смілянська гімназія – у літописі сучасної науки й освіти

Академія педагогічних наук України і видавництво “Альфа-Віта” видали «Літопис сучасної науки й освіти: Наукові школи, авторські системи і концепції». У ньому довідково представлено науковий доробок ряду вчених


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 23 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 23 травня.


Cмілян застерігають від виконання незаконних вимог шахраїв

Нова хвиля звернень шахраїв від імені керівництва фіскальної служби до бізнесу, посадовців, депутатів! Як і раніше, вимагателі поводяться вкрай зухвало, напористі і переконливі.


Обговорили проблеми медичної галузі Сміли

22 травня, заплановане засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту, засобів масової інформації не відбулося у звязку з відсутністю кворуму


З початку травня на водоймах Черкаської області загинуло 5 людей

Вирушаючи на відпочинок до місцевих озер та річок, завжди треба пам’ятати про безпеку. Щороку на водоймах області гинуть сотні наших співвітчизників, та в більшості випадків, трагедії можна було б уникнути, якби громадяни дотримувались елементарних правил безпечного відпочинку.