Президент підписав Закон, яким посилюється контроль за державним кордоном України

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України Закону України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави».


Смілянки – серед переможців наймасштабнішого інтелектуального конкурсу країни

19 – 24 квітня в Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Щорічно понад 100 тисяч учнів готують свої наукові дослідження


Охорона праці очима дітей (Відео)

При виконавчому комітеті Смілянської міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Тижня охорони праці в Смілі. У навчальних закладах міста провели конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». На засіданні оргкомітету підбили підсумки та нагородили авторів кращих робіт.


Студент зі Сміли – у числі кращих в області знавців з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів в чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка.


Анонс газети «СМІЛА» від 2 травня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу із 2 травня. Цього тижня у часописі: Актуально. Продовження переліку вулиць, що рекомендуються до перейменування в ході другого етапу. Розклад заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці Перемоги над нацизмом.


Шановні сміляни! З Першотравнем!

Шановні cміляни! Сердечно вітаємо вас з Днем міжнародної солідарності трудящих! Першотравень – це не просто свято весни і праці, це велике свято єднання всіх, хто розумом і талантом створює головні цінності на Землі. І нехай воно буде символом нашої взаємної підтримки і спільної боротьби за гідне сьогодення та краще майбутнє. Бажаємо всім гарного настрою, міцного […]