Мотивуємо дітей до навчання, – Віталій Коваль про створення сучасного освітнього середовища

Створити сучасне та комфортне освітнє середовище, що спонукатиме дітей до одержання знань й досягнення відповідних результатів, забезпечити умови для рівного доступу до якісного навчання, як у містах, так і в сільських місцевостях.


Дорога рибка: скільки за незаконний вилов риби доведеться сплатити штрафу?

В Україні триває заборона на вилов риби, адже розпочався нерест. Згідно з Наказом Держрибагентства України «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України в 2018 році»


За вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, чоловіку загрожує 6 років ув’язнення

Шполянським відділом Смілянської місцевої прокуратури забезпечено процесуальне керівництво та підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 42-річного чоловіка, який, будучи раніше судимим за скоєння злочину в сфері незаконного обігу наркотичних засобів


Смілянські студенти побачили як працює одна із провідних агропромислових компаній України

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Заславний В.В. та Кикоть О.М. і студенти Смілянського коледжу харчових технологій групи ОКС15 відвідали екскурсію на одному з підприємств


Дорогі жінки, любі наші матері!

У ці травневі дні ми відзначаємо День матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя. Низький уклін і щира подяка вам, наші матері, за ласку, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність. Від щирого серця вітаємо всіх жінок зі святом!


Юних смілян запросили на бібліовітальню «В світі усе починається з мами!»

В житті кожної дитини є людина, дорожча від усіх. Це та, яка дала життя, ростила, виховувала. Вона наймиліша і найкрасивіша, вона потрібна всім, без винятку. Це – мама.


Смілянські податківці нагадують про первинні документи для платників податків

Смілянські податківці нагадують, відповідно до пп. 5 та 6 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»