Смілянські дошкільнята стали артистами опери

Діти старшої групи «Веселка» дошкільного навчального закладу №24 «Калинка» підготували великий сюрприз. Допомагали їм у цьому батьки, вихователі та музичний керівник Світлана Піскун. Світлана Вікторівна, талановитий та креативний педагог, збирає матеріали педагогічної діяльності та музичні твори земляків.


У Смілі працює новий сервіс Мін’юсту “Шлюб за добу”

До пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» долучається все більше міст. Одним із них є Сміла. Для того, щоб побратися за добу молодятам слід звернутися до «Організатора» – комунальної установи «Смілянський міський будинок культури» відділу культури виконавчого комітету Смілянської міської ради


У Смілі відзначили переможців конкурсу пленерного живопису «Осіння рапсодія» та вручили стипендії

У малі залі Будинку культури відбулося чергове засідання молодіжного активу міста. Окрім обговорення плану роботи активної молоді на грудень тут відбулося нагородження переможців конкурсу пленерного живопису «Осіння рапсодія». Заступник міського голови Люмила Осейко та начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова вручили стипендії творчо обдарованим дітям нашого міста, привітали та побажали творчих успіхів в майбутньому.


Синоптики про погоду на Черкащині: до кінця доби – дощ та мокрий сніг

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області . «У найближчу годину з утриманням до кінця дня 2 грудня очікується сильний дощ та мокрий сніг», йдеться у повідомленні.


Телефонні шахраї ошукали смілянина на 3000 гривень

30 листопада о 12:40 год. в поліцію звернувся житель Смілянського району із заявою про те, що його ошукали. Чоловіку о 7:30 год на мобільний телефон зателефонував невідомий з прихованим номером. Шахрай вимагав гроші за не притягнення ніби-то знайомого потерпілого до кримінальної відповідальності.


Синоптики розповіли, якою буде погода на Смілянщині у першій декаді грудня

Як повідомляють у метеостанції Сміли, завдяки обширному європейському циклону календарна зима на Смілянщині стартувала осінньою негодою. У вихідні більша частина нашого краю залишиться в теплій частині цього циклону, тому утримається «плюсовий» температурний фон та дощі з туманами.