В місцеві бюджети Черкащини за 11 місяців надійшло 786 мільйонів гривень єдиного податку

До місцевих бюджетів Черкаської області надійшло за 11 місяців цього року 786 млн.грн. єдиного податку. Про це повідомляє Смілянська ОДПІ з посиланням інформацію Головного управління ДФС у Черкаській області. Темп росту надходжень з єдиного податку становить 142,2%. Частка податку у доходах місцевих бюджетів становить 16,2% та 9% – у доходах зведеного.


На Черкащині СБУ затримала агента російських спецслужб (Фото, відео)

Співробітники Служби безпеки України затримали на Черкащині агента Служби зовнішньої розвідки Російської Федерації. Оперативники спецслужби встановили, що уродженець Самари РФ, який тривалий час проживав на території Черкаської області


До кінця доби на Черкащині очікуються сильні пориви вітру

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території Черкаської області. «У найближчу годину з утриманням до кінця доби 16 грудня , очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Смілянські студенти шукали Феміду

У Смілянському коледжі харчових технологій голова студпрофкому Ольга Пилипівна Подобна, викладач права Олег Васильович Самко організували та провели правовий квест «У пошуках Феміди».


Погоду на Черкащині в кінці тижня формуватиме холодний фронт з південного заходу

З початку грудня, завдяки пануванню атлантичних циклонів, зима на Черкащині ніяк не встановиться. Спостерігалися лише нетривалі похолодання, але в більшості часу переважала аномально-тепла та сира погода, яка характерна для Західної Європи.