У Смілі почали прикрашати головну новорічну ялинку (фотофакт)

На центральній площі Сміли почали прикрашати новорічну ялинку, яку встановили кілька днів тому.


«Судове засідання» у Смілянському коледжі харчових технологій

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права та в плані роботи факультету правових знань в Смілянському коледжі харчових технологій було проведено відкритий виховний захід у формі ділової гри «Встати! Суд іде».


Шановні працівники державної виконавчої служби!

Вітаю вас із професійним святом. Виконання судових рішень – це важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Роль державного виконавця складна і разом з тим відповідальна, тому на перший план виходять професіоналізм та відданість справі. Щодня, щохвилини, довіряючи вам свої долі, громадяни розраховують, перш за все, на вашу сумлінність та неупередженість.


В Черкаській області на нелегальній АЗС вилучено понад 17 тисяч літрів паливо-мастильних матеріалів

В рамках проведення операції «Акциз-2017» працівники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області встановили, що посадові особи підприємства, зареєстрованого у Київській області, зберігали та продавали паливно-мастильні матеріали на автозаправній станції


Смілянських колегіантів вчать допомагати тваринам узимку

13 тиждень модельної навчальної програми “Зима” був не менш цікавим для першокласників школи №3 колегіуму, вони досліджували основні ознаки зими; зміни, які відбуваються у неживій та живій природі взимку; життя тварин та рослин взимку, те, як люди можуть допомогти тваринам.