У смілянському колегіумі розповіли про створення нового освітнього простору

У минулому році педагогічний колектив школи №3-колегіуму став  переможцем конкурсного відбору учасників цільової обласної програми «Інноваційні школи Черкащини». У жовтні цього року відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України в рамках Концепції нового освітнього простору, школа №3-колегіум отримала три сучасні мультимедійні комплекси та комплекси «Einstein».


Смілянські податківці пояснили за рахунок чого погашаються штрафні санкції з ЄСВ

Смілянські податківці продовжують проводити роз’яснювальну роботу на актуальні теми. На часі питання за рахунок чого погашаються штрафні санкції з єдиного соціального внеску.


У Смілі відзначили 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола

22 грудня в Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів на честь 80-річчя від дня народження видатного українського громадського діяча В’ячеслава Максимовича Чорновола було організовано виставку історичних документів та матеріалів, що відображають основні віхи життя державного діяча та його політичної діяльності.


Володимир Гройсман: Законопроекту про осучаснення пенсій військовим – на майданчику РНБО

Кабінет Міністрів України в рамках продовження пенсійної реформи опрацював концептуальні основи законопроекту про осучаснення пенсій військовослужбовцям і передав документ до Ради національної безпеки та оборони. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді.