Заключне заняття для юних смілян провели у «Школі ввічливості»

Заключним заняттям  «Школи ввічливості»  у спеціалізованій бібліотеці-філії для дітей ім. Т.Г.Шевченка , став комільфо-вечір «Меридіани етикету». Учасники клубу, учні 9-Б класу школи №10, здійснили подорож різними країнами і континентами та познайомились з етичними традиціями кожної із них.


Смілянським батькам проводять практикуми «Небезпеки та спокуси світу «Гри»

Серед підлітків набирає популярності нова суїцидальна гра «Червона сова». Тому з метою координації подальших дій фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели семінар-практикум для соціальних педагогів та психологів «Небезпеки та спокуси світу «Гри».


У смілянскому коледжі влаштували віртуальну мандрівку в Японію

Відповідно до Плану заходів на виконання Указу Президента України «Про проголошення 2017 року Роком Японії в Україні» в Смілянському коледжі харчових технологій було проведено культурно-масовий виховний захід «Японія –  країна вранішнього сонця», який підготували студенти на чолі з викладачем філософських дисциплін О.В.Стеблиною.


Придбали нерухомість, але право власності на землю не оформлено: чи сплачувати земельний податок?

Смілянські податківці надають роз’яснення на актуальні теми. На часі питання щодо нерухомості. Чи сплачувати земельний податок, якщо придбали нерухомість, але право власності на землю не оформлено?


«Це результат спільної роботи», – очільник області про оновлення автопарку «швидких»

Автопарк Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився вісьмома новими автомобілями. Таке придбання стало можливим завдяки співфінансуванню з обласного та місцевих бюджетів, а також спонсорській допомозі. Як зауважив голова Черкаської ОДА, це був один із пріоритетних проектів цього року.


Синоптики: сьогодні на Черкащині сильний вітер

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології у найближчу годину та вдень 25 грудня у Черкасах та області пориви вітру 15-20 м/с.