Теплопостачання на контролі секретаря Смілянської міської ради (Відео)

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб провів щоденну робочу зустріч із директором «Сміла Енергоінвест» Андрієм Ляховим. Обговорили ситуацію із теплопостачанням Сміли станом на понеділок. Йшлося про ліміти, газопостачання котелень, необхідність поїздки у Київ, узгоджено план невідкладних заходів. Результат робочої зустрічі прокоментував Костянтин Синьогуб.


Святкова зустріч у Смілянському психоневрологічному інтернаті

До міжнародного Дня людей з інвалідністю у Смілянському психоневрологічному інтернаті влаштували святковий захід. Сюди завітали бійці АТО, настоятелі храмів різних конфесій, учні смілянських шкіл. У холі до уваги гостей представили виставку робіт вихованців інтернату.


На центральній площі Сміли відбулася молодіжна акція «Твоє життя в твоїх руках»

1 грудня – Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Саме з цього приводу за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту на центральній площі міста Сміла відбулася молодіжна акція «Твоє життя в твоїх руках». Незважаючи на несприятливі погодні умови, в акції приймали участь учні загальноосвітньої школи №10, гімназії ім. В.Т.Сенатора, студенти Смілянського коледжу […]


Свято добра та єдності для вихованців Смілянського будинку-інтернату

1 грудня вихованці Смілянського будинку інтернату влаштували справжнє свято доброти та єдності «Дивись на нас як на рівних». Вихованці інтернату підготували концерт – танцювали, співали, показували свої таланти, у холі гостей зустрічала виставка образотворчого мистецтва.


Смілянські театрали стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Золотий перетин Львова»

26 листопада у Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Золотий перетин Львова». Вихованці гуртка «Міраж» Будинку дитячої та юнацької творчості, третій рік поспіль беруть участь у цьому фестивалі і щоразу завойовують призові місця. Майстерність показують у розмовному жанрі.


Найменших смілян з особливими потребами підтримали концертом та театральними виставами

3 грудня у світі відзначають Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Його мета – привернути увагу суспільства до потреб людей з інвалідністю, підтримати їх. 4 грудня для вихованців дитячого садочка №17 «Пролісок» влаштували святковий захід «Всі різні – всі рівні».


Школярам Смілянщини допомагають визначитися із майбутньою професією

Серію профорієнтаційних заходів для школярів Смілянщини в рамках акції «Випускник-2018» організували спеціалісти Смілянського міськрайонного центру зайнятості. Протягом жовтня – листопада для учнів загальноосвітніх шкіл міста та району відбулися різні заходи


У Смілянському районі влаштували вечорниці

У суботу надвечір до музею «Берегині» у селі Плескачівка сходилися односельці. Це Наталка Тишук влаштувала тут справжнісінькі вечорниці. Атмосфера музею створила неперевершену атмосферу оселі кінця XIX століття, а участь у вечорницях прийняли 20 учнів сільської школи і молодь села.


Виступ на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE – 2017»

З 30 листопада до 2 грудня проводився Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE – 2017». Відкриття конкурсу відбулося в Київському національному університеті будівництва та архітектури. Практична частина конкурсу проходила на базі Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури.


Погода на Черкащині: ще тиждень без справжньої зими

Як повідомляє начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань, за погодними умовами Україна поділилася на дві частини: теплу з дощами на сході та холодну зі снігом на заході. Черкащина отримала тепло до 4..9º та дощі, кількістю 30-50 мм, що відповідає 60-100 % місячної норми. І добре, що це не сніг. Як би ця кількість опадів випала у […]