Завтра на Черкащині очікуються сильні пориви вітру

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають на завтра штормове попередження на території Черкаської області. «24 грудня 2017 пориви вітру 15-20 м/с», йдеться у повідомленні.


Презентація книги «Сміла: край притясминський» (Фоторепортаж)

У малій залі Будинку культури відбулася презентація книги “Сміла: край притясминський”. Це – сьоме видання із серії «Бібліотека газети «Сміла». Нинішня збірка найсолідніша обсягом – майже 500 сторінок, має дванадцять розділів, майже 300 краєзнавчих матеріалів.


Позачергове засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради

22 грудня в малому залі Будинку рад відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням Костянтина Синьогуба. На порядок денний винесено 3 рішення про погодження проекту Програми економічного і соціального розвитку міста на 2018 рік, схвалення проекту міського бюджету на 2018 рік


Заряд позитивних емоцій подарували смілянській молоді члени клубу «Крок до успіху»

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят для учнів Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів був організований похід до боулінгу. Цей захід було проведено у рамках діяльності клубу «Крок до успіху» за сприянням Смілянського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.


Смілянські податківці подарували свято для дітей

День святого Миколая (також Свято святого Миколая, у народі — День Миколи, Зимовий Миколай) — це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая у католиків та православних. Відзначають цей день 19 грудня. Діяння Святого стали причиною появи багатьох легенд та переказів. За легендами він опікується подорожуючими та воїнами, був покровителем усіх тварин, дітей та допомагає […]


У смілянському колегіумі провели виставку новорічних ікебан «Замість ялинки – зимовий букет»

Головний атрибут Нового року у  школі №3-колегіумі  – це, звичайно ж, святковий настрій, який допомогла  створити виставка  новорічних ікебан «Замість ялинки – зимовий букет», у якій під час проведення акції «Збережемо ялинку» взяли участь колегіанти 1-11-х класів.