Телерадіомовна студія «Тясмин» відзначила 25 років з часу заснування

Міське телебачення було створене у 1992 році за ініціативи та підтримки тогочасного керівника Сміли Олександра Котькала, міська рада та виконавчий комітет ухвалили відповідне рішення.


Смілян запрошують на відкриття головної ялинки міста

У День святого Миколая, 19 грудня, у Смілі відбудуть розважальні програми для дорослих та дітей. Увечері смілян та гостей міста запрошують на центральну площу міста на урочисте відкриття головної ялинки. У відділі культури повідомили розклад заходів:


Держгеокадастр Черкащини додав 107 ділянок до списку на продаж прав оренди

За тиждень, із 8 до 15 грудня 2017 року, головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 144 ділянок. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 2 810,68 гектара.


На гостини до Миколая Чудотворця у Чигирин завітали смілянські школярі

16 грудня 2017 року учні школи №7 здійснили подорож на Фестиваль Святого Миколая, який став однією з найяскравіших подій грудня в Україні. Вже втретє він відбувається на території Відновленої Резиденції Богдана Хмельницького у Чигирині.


ПАТ «Спектр-Сміла» викупив… смілянський «Спектр»

Фонд держмайна (ФДМ) України продав на торгах фондової біржі ПФТС 99,998% статутного капіталу виробника меблевої фурнітури ПАТ «Спектр-Сміла». Про це повідомляє інформаційне агенство «Інтерфакс Україна».


Після рясних опадів на Черкащині похолодає

Україну продовжують атакувати південні циклони. Як повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, у суботу, перший циклон пронісся по її західній частині, зумовлюючи на своєму шляху рясні опади. На Черкащині він відзначився посиленням вітру до штормових значень та рекордами тепла


У фіскальній службі звітували про роботу з упередження та виявлення корупційних правопорушень

За січень – листопад цього року відділом проведено 1091 профілактичний захід (торік за 11 місяців – 939) з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Проведено 95 службових розслідувань і перевірок (за 11 міс. 2016 – 149), за результатами яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 16 подань


Смілянський відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів змінив адресу

Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради повідомляє, що відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів змінив адресу.


Життя пов’язало з Україною: 90-річчя відзначив смілянин Микола Усов

Когорта довгожителів Сміли поповнилася ще одним ювіляром. 90-річчя відзначив Микола Олександрович Усов. У кожній долі є щось особливе. Миколу Усова доля міцно пов’язала із Україною та Смілою. Народився він 17 грудня 1927 року у селі Слобода-Бешкіль Тюменської області у багатодітній родині.


У Смілі затвердили місця дислокації новорічних ярмарків

Відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів повідомляє, що рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.12.2017 року затверджено дислокацію місць проведення новорічних ярмарок в період з 15 грудня по 31 грудня 2017 року. Смілян та гостей міста запрошують взяти участь.