Секретар міської ради Костянтин Синьогуб про ситуацію з теплом у Смілі (Відео)

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб прокоментував ситуацію із теплом у Смілі.


Смілянські студенти змагалися, хто краще знає хімічні властивості металів

22 грудня викладач хімії Бачмагою С.С. запросила охочих разом з групою ОКС17 Смілянського коледжу харчових технологій на відкрите заняття – лабораторну роботу на тему: «Хімічні властивості металів». Заняття провели у формі змагання між командами.


Смілянські школярі підготували воїнам-захисникам новорічні подарунки

Для того, щоб підтримати наших воїнів-захисників, у центральній бібліотеці для дітей була організована благодійна акція «Привітай героїв!», до якої активно долучилися учні початкових класів НВК «Лідер» та семикласники гімназії ім. В.Т. Сенатора разом зі своїми класними керівниками.


Майно і люди: чому смілянські котельні і досі повністю не передали комунальному підприємству

Сьогодні у малій залі Будинку рад відбулося засідання комісії з питань передачі майна від приватного теплопостачального підприємства комунальному. Участь у засіданні взяли керівники міста, депутати, управління ЖКГ, директори теплопостачальних підприємств.


29 грудня на Черкащині очікуються сильні пориви вітру

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по місту Черкаси та Черкаській області. «29 грудня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Смілянські податківці роз’яснили, які є вікові обмеження у пенсійному страхуванні

Смілянські податківці нагадують, особи, які досягли 16-річного віку та не перебувають у трудових відносинах з роботодавцями, визначеними п. 1 частини першої ст. 4 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»(далі — Закон), та не належать до платників єдиного внеску


Команда смілян стала призером Кубку України з хортингу

16 – 17 грудня у м. Черкаси відбувся Кубок України з хортингу серед чоловіків та жінок у розділах: «форма», «двобій», «показовий виступ». У змаганнях брала участь збірна команда ДЮСШ «Олімп» та спортивного клубу «Прайд».


Поліція закликає батьків подбати про безпеку дітей під час зимових канікул та святкування новорічних свят

Феєрверки, петарди, ракети та інші вибухові «іграшки» завжди притягували до себе увагу не тільки дітвори, а й дорослих. Тому щоб попередити травмування дітей піротехнічними засобами, правоохоронці рекомендують здійснювати продаж піротехнічних виробів виключно дорослим, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


У гуртожиток до студентів смілянського коледжу завітала поліція

Важливою подією для студентів Смілянського коледжу харчових технологій, які мешкають у гуртожитку, стала зустріч з старшим інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, Катериною Олександрівною Каменецькою.