Смілянин у складі збірної команди Черкащини виступить на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності

30 листопада у Києві стартував Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE». Черкащину представлятимуть найкращі учні професійно-технічних навчальних закладів області входять до складу регіональної команди. У їх числі учень Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів Костянтин Косарь.


Сміляни серед фіналістів обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

30 листопада відбулося дистанційне тестування фахової компетентності обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Цьогоріч визначаються кращі вчителі у номінаціях «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура».


На Черкащині держінспектори нарахували майже 4 млн гривень відшкодування за самовільне зайняття землі

Із початку 2017 року спеціалісти Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області розглянули 686 звернень фізичних і юридичних осіб, організували та здійснили 350 заходів державного контролю за використанням і охороною земель, дотриманням вимог законодавства України про охорону земель і моніторинг ґрунтів.


Частина будинків та підприємств Сміли на два дні залишаться без електроенергії

4 та 5 грудня частина підприємств та будинків Сміли залишаться без електропостачання. Про це газеті «Сміла» повідомили у виробничому підрозділі служби електропостачання «Шевченківська дистанція електропостачання». Відключення у зв’язку технічним переоснащенням ЦРП-4 ст.ім. Тараса Шевченка.


Черкаські фіскали нагадали, як оподатковуються дитячі новорічні подарунки та квитки на заходи

Головне управління ДФС у Черкаській області, нагадує про оподаткування, звільнення від оподаткування ПДВ, ПДФО та військовим збором, включення до складу витрат вартості дитячих святкових подарунків та відображення в податковому розрахунку за ф.1ДФ грошових коштів, які спрямовуються на проведення новорічно-різдвяних свят для дітей та на придбання подарунків для дітей.