Смілянські правоохоронці запрошують школярів вступати у вищі навчальні заклади МВС України

Вищі навчальні заклади МВС України починають відбір кандидатів на денну форму навчання, які гарантують не тільки цікавий процес навчання, низку професійних знань, а й гарантоване працевлаштування по закінченню. Працівники Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області побували у школах міста


Представники шкіл та дитсадків Сміли обговорили роль методичної служби в Концепції Нової української школи

У день святого Андрія Первозванного школа №7 зустрічала заступників директорів закладів загальної та позашкільної освіти, які зібралися на семінар-практикум. У ході семінару було розглянуто актуальне для освітянської спільноти питання щодо ролі методичної служби в умовах впровадження Концепції Нової української школи.


Шановні працівники суду!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Саме від вашої фахової діяльності залежить утвердження принципу верховенства права та справедливості в країні. Його величність Закон вашими устами повинен сказати рішуче слово, захистити демократичні права громадян, гарантовані Конституцією. Суд – це єдиний демократичний механізм вирішення конфліктів, захисту честі, гідності та свободи громадян, що підкоряється тільки Закону.


Колектив Смілянського міськрайонного суду привітали з професійним святом

15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. Привітання з нагоди професійного свята сьогодні приймав колектив Смілянського міськрайонного суду. Із вітаннями та подарунками у залу засідань, де цього дня відбулося урочисте зібрання, прийшли представники керівництва міста та району.


Смілянській медико-санітарній частині виплатять заборговану за рік зарплату

Учора відбулася позачергова 60 сесія міської ради. На її розгляд було винесено вісім питань.  Депутати підтримали зміни до міського бюджету, зміни до Програми підтримки та розвитку КП “МІФК”, продовжили термін дії договору позички з Черкаським обласним бюро судово-медичної експертизи, внесли зміни до мережі закладів охорони здоров’я міста. Завдяки останньому рішенню медико-санітарна частина № 14 зможе […]


Відбулося засідання Смілянського виконавчого комітету

14 грудня в малому залі будинку рад під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 53 питання та 2 інформації.


У Смілі проводять зустрічі з майбутніми пенсіонерами

Продовжуються проведення зустрічей з майбутніми пенсіонерами. Днями головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Юлія Шевчук зустрілася з майбутніми пенсіонерами. Про це інформують у Сміляському упралінні ПФУ.


У Смілянському районі зіткнулися два автомобілі

14 грудня о 20:08 год. на автодорозі між с. Ротмистрівка та с. Ташлик, водій автомобіля «Geely CK», під час виконання маневру обгону, не вибрав безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan Qashqai», після чого автомобіль «Geely CK» з’їхав в кювет.


Смілянська молодь взяла участь у проведенні тижня природничо-математичних предметів

В рамках Тижня природничо-математичних  предметів у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів було проведено ряд заходів. Активну участь взяли учні перших та других курсів. Вони підготували виставку стінгазет «Цікава біологія», «Фізика навколо нас», «Інформаційні технології», провели акцію «Здай батарейку – врятуй планету», виставку аплікацій «Осінні етюди», влаштували гру «Біологічна мозаїка».


Смілян запрошують взяти участь у формуванні нового складу спостережної комісії

Відповідно до п.12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2014р. №429, виконавчий комітет Смілянської міської ради повідомляє про припинення повноважень спостережної комісії, утвореного рішенням виконавчого комітету від 30.01.2014р.№35, та організовує формування її нового складу.