Розгляд справи щодо «Сміла Енергоінвест» у Черкаському суді. Частина 2 (Відео)

У Черкаському суді розглядали справу щодо «Сміла Енергоінвест». Більше – у відео без коментарів. Частина 1: https://www.youtube.com/watch?v=BVzBUCS8


Погоду на Черкащині формуватиме теплий циклон

Погоду Черкащини формує теплий сектор циклону, центр якого далеко від Черкащини – на півночі Скандинавії. Тому завтра переважатиме малохмарна погода, південні вітри допоможуть підвищити температуру повітря до +5+7º.


Розгляд справи щодо «Сміла Енергоінвест» у Черкаському суді. Частина 1 (Відео)

У Черкаському суді розглядали справу щодо «Сміла Енергоінвест». Про перебіг подій у залі суду – у відео без коментарів.


Смілянські рятувальники провели тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Проводячи Тиждень безпеки життєдіяльності рятувальники Смілянського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області провели бесіди з учнями та педагогічними працівниками Смілянської загальноосвітньої школи №6.


Співають про кохання і збираються «на гостини до кумів»

Два роки тому у міському будинку культури на численні прохання своїх шанувальників відновила творчу діяльність літературно-музична вітальня. Вона згуртувала професіоналів та аматорів сцени, стала місцем задушевного відпочинку та цікавого дозвілля для багатьох смілян різного віку та уподобань.


Внесено апеляційну скаргу на рішення суду щодо звільнення засновника ТОВ «Смілаенергоінвест»

У четвер, 07.12.2017, в Придніпровському районному суді м. Черкаси відмовлено в задоволенні клопотання слідчого, погодженого прокурором, про обрання підозрюваному в організації злочинної схеми з привласнення коштів, отриманих від споживачів за постачання теплової енергії ТОВ «Смілаенергоінвест» (один із засновників товариства) запобіжного заходу взяття під варту з можливістю внесення застави на суму завданих збитків в розмірі 38 […]


Смілянам з обмеженими фізичними можливостями розповіли про пенсійну реформу

6 грудня відбулася зустріч з членами Смілянської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих на тему: «Доступність органів Фонду для людей з обмеженими можливостями», присвячена Міжнародному дню інваліда.


З 80-річчям привітали машбудівця Анатолія Коломійця (Відео)

У Смілянському машинобудівному заводі привітали  із 80-річчям ветерана праці, Анатолія Вікторовича Коломійця. За його плечима більше 30 років праці на цьому підприємстві, з них – майже 20 років на посаді головного інженера, технічного та виконавчого директора заводу.


На Черкащині співробітники СБУ затримали угруповання наркоторгівців

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали на Черкащині учасників організованого угруповання наркоторгівців. Про це інформує прес-центр СБ України. Правоохоронці встановили, що троє зловмисників обладнали в одному із гаражних комплексів «склад» із наркотиками


У Смілі почали вакцинувати проти сказу та стерилізувати безпритульних тварин

Влада міста, на вулицях якого, за підрахунками волонтерів, перебуває до 300 пухнастих безхатьків, уклала угоду на 40 тисяч гривень із місцевою ветеринарною клінікою для вирішення у Смілі проблеми безконтрольного розмноження безпритульних тварин, інформує «Прочерк» з посиланням на черкаський прес-клуб.