Вакцину «Ваксігрип» отримали більше 200 смілян

Як повідомили у Смілянському міськрайонному відділі Черкаського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України цьогоріч у Смілі захворюваність на грип на ГРВІ майже вдвічі нижча за пороговий показник. За рік місті вакциною «Ваксігрип» проти грипу було проведено щеплення 202 особам.


Смілянські гімназисти розпалили «багаття добра»

До новорічних свят гімназисти провели кілька благодійних акцій і ярмарок. Наповнили новорічні кошики для українських військових. Пошили м’які іграшки і подарували їх дітям з групи з особливими потребами дитячого садка №17.


Новорічний блакитний вогник засяяв у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

З прекрасними музичними вітаннями 29 грудня в Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відбувся новорічний блакитний вогник для учнів та колективу навчального закладу.


У Смілі заборонено використовувати піротехніку

28 грудня під час проведення у виконавчому комітеті громадських діалогів, знову було піднято питання щодо результативності виконання громадою міста рішення міської ради від 08.10.2014 р № 56-8/VI “Про тимчасову заборону використання піротехнічних виробів та додержання тиші у м. Сміла”


У Смілі невдовзі запрацює нова FM-радіостанція «Тясмин» (Відео)

Комунальне підприємство «Медіа-центр» отримало ліцензію на FM-мовлення. Про це на засіданні сесії міської ради повідомила головний редактор підприємства Людмила Скороход. Програми радіостанції транслюватимуться на Смілянщині та Кам’янщині. Детальніше у коментарі.


Завтра на Черкащині очікується сильний вітер

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по місту Черкаси та Черкаській області. «30 грудня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


У Смілі захворюваність на грип та ГРВІ майже вдвічі нижча за пороговий показник

З 29 вересня здійснюється моніторинг та аналіз захворюваності на грип та ГРВІ в епідсезон 2017-2018 рр. У грудні 2017 року у Смілі на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 1582 особи, з них дітей до 17 років 1255 (79,3%). Показник захворюваності нижче порогового в середньому на 53,7%.


Смілянські другокласники стали акторами казки «Вовк та семеро козенят на новий лад»

З нетерпінням чекали  другокласники школи №3-колегіуму веселих новорічних свят. Та не лише в очікуванні подарунків, а й для того, щоб порадувати своїх батьків та рідних. Зокрема, учні 2-А класу підготували до Нового року казку «Вовк та семеро козенят на новий лад».


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради

28 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на порядок денний якого було винесено 27 питань. Розпочалося засідання з розгляду звернення жительки міста Т.Забожко про бездіяльность та неналежне надання житлово-комунальних послуг обслуговуючим кооперативом “Сміла” (голова М.Гончаренко) мешканцям будинку по вул. Героїв Небесної сотні № 15.


LXIII позачергова сесія Смілянської міської ради (Відео)

Відбулася 63-я позачергова сесія. Про перебіг подій у сесійній залі дивіться у сюжеті.