У центрі Сміли засяяла головна ялинка (Фото, відео)

Головна ялинка Сміли засяяла вогнями на центральній площі 19 грудня – у День святого Миколая. Смілян з початком новорічно-різдвяних свят привітали начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова, депутат міської ради Вікторія Скубко. До пізнього вечора тривала ігрова розважальна програма.


Працівники поліції привітали вихованців смілянської школи-інтернату з Днем Святого Миколая

Сьогодні у День Святого Миколая співробітники сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області завітали з подарунками до вихованців Смілянської спеціальної загальноосвітньої школи І-II ступенів Черкаської обласної ради.


Святий Миколай завітав до смілянських колегіантів

19 грудня всі учні школи №3-колегіуму відзначали свято Святого Миколая. В шкільному коридорі був оформлений ярмарок «Солодощі від Святого Миколая». Учням 1-5 класів Миколай вручив солодкі подарунки, а дорослим та вчителям подарував разом з Ангелом миті радості та гарного настрою, інформують у навчальному закладі.


Автомобілі, мотоцикли та Святий Миколай: незвичайне свято для дітей (Фоторепортаж)

У cпеціальну загальноосвітню школу-інтернат приїхали з подарунками від святого Миколая мотоциклісти Сміли, «Авто Євро Сила», підписант групи «Підслухано в Смілі». Акцію «Подаруй дітям свято» організували 18 грудня. Така подія у школі-інтернаті вперше.


Смілянській малечі влаштували свято «Зимові дива Святого Миколая»

У день Святого Миколая в дитячій бібліотеці панувала атмосфера святкового настрою. До книгозбірні з вітальною програмою прийшли учні першого та другого класів школи №11 разом з класними керівниками Третяк Н.В., Симоновою О.О. та шкільним бібліотекарем Пройдан Л.М. Для них бібліотекарі підготували свято «Зимові дива Святого Миколая».


Розгляд справи щодо «Сміла Енергоінвест» у Черкаському суді (Відео)

18 грудня у Черкаському апеляційному суді відбувся розгляд справи щодо одного із керівників “Сміла Енергоінвест”. Перебій подій у залі суду дивіться у відео без коментарів.


На автодорозі Сміла–Шпола сталася смертельна ДТП

18 грудня 2017 року на пункт зв’язку 12 Державної пожежно-рятувальної частини о 18 годині 12 хвилин, від диспетчера чергової зміни ОКЦ Управління ДСНС України у Черкаській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Сміла-Шпола біля повороту на хутір Чубівка (Ленінський)


Подарувати свято тим, хто цього потребує: смілянська дітвора зустрілася зі Святим Миколаєм

Подарувати свято, особливо тим хто цього потребує – таку мету поставив перед собою Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та організував смілянській дітворі поїздку до Святого Миколая в Чигирин.


Співачка зі Сміли обігнала у рейтингу зірку проекту «Дом-2»

Уродженка Сміли, українська співачка Стефанія Артеменко обійшла в рейтингу російського iTunes скандальну зірку проекту «Дом-2» Ольгу Бузову. Про це повідомляє ВІККА.


Модель реалізації вартісних проектів запроваджено на Черкащині, – очільник області

Низку розвиткових проектів реалізують в області шляхом залучення коштів із бюджетів усіх рівнів. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на засіданні колегії.