Президент присвоїв почесне звання «Мати-героїня» 16 черкащанкам

Президент Петро Порошенко підписав Указ № 409 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 956 українкам. Серед відзначених – 16 матерів з Черкащини. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на офіційне інтернет-представництво Глави держави.


Інфекції та паразити атакують Черкащину

У Смілянському міськрайонному відділі Черкаського обласного лабораторного центру інформують про стан інфекційної та паразитарної захворюваності населення області та Смілі за 11 місяці.


Сміляни долучились до Всеукраїнських Сковородинівських навчань

У Смілянській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті пройшов Тиждень української мови і літератури, присвячений великому українському мислителю, педагогу, філософу, поету, композитору, музи- канту, культурно-освітньому подвижнику Григорію Сковороді. Цьогоріч у грудні минуло 295 років з дня його народження.


Смілянська молодь продовжує допомагати воїнам АТО

В Україні високо оцінюється роль і значення волонтерів незалежно від того, якою конкретно діяльністю вони займаються. Особливо у теперішній неспокійний час, у зв’язку з подіями на Сході України, волонтерський рух є актуальним і дуже потрібним.


У смілянському колегіумі влаштували тиждень моди для першокласників

Впровадження Нової української школи вимагає від учителя творчості, креативності, нестандартних підходів. Тематичний тиждень “Мода” подарував дітям величезну кількість позитивних емоцій, допоміг їм розкритися, проявити себе із зовсім несподіваного боку!