Синоптики: завтра на Черкащині очікується посилення морозів

Старий сніговий циклон вже завтра заповниться холодним повітрям і опади припиняться. При цьому дещо посиляться морози: вночі очікується до 5-7º, вдень 2-4º. На дорогах зберігатиметься ожеледиця. У п’ятницю переважно без опадів та морозно, у вихідні невеликі опади та коливання температури повітря від 0-2° тепла до 0-2º морозу, інформує Черкаський обласний гідрометцентр.


Святий Миколай завітав до смілянських колегіантів (Відео)

19 грудня учні школи №3-колегіуму відзначали свято Святого Миколая. В шкільному коридорі був оформлений ярмарок «Солодощі від Святого Миколая». Учням 1-5 класів Миколай вручив солодкі подарунки, а дорослим та вчителям подарував разом із янголом-помічником гарний настрій.


Названо імена переможців міських військово-спортивних змагань

На базі школи №11 (директор Підмогильна В.М.) за сприяння Центру національно-патріотичного виховання «Смілянська Січ» Будинку дитячої та юнацької творчості (завідувач Шевчук В.В.) відбулися міські військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України.


На засіданні бюджетної комісії розглянули питання щодо міських програм

20 грудня в малому залі Будинку рад відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного і побутового обслуговування, виробництва товарів народного споживання.


У номері газети «СМІЛА» від 20 грудня читайте

Черговий номер газети «Сміла»  у продажу 20 грудня. Тепер на 16 сторінках. У номері читайте: У центрі Сміли засвітили головну ялинку 25 років відзначила телестудія «Тясмин» Коротко по головне:


Книгу «Сміливі зі Сміли» визнано кращою серед праць авторських колективів

Сьогодні в Черкасах нагородили лауреатів обласної краєзнавчої премії ім. Михайла Максимовича за 2017 рік, інформує «Рідна Черкащина». Серед праць авторських колективів кращою визнана книга «Сміливі із Сміли» (упорядники Людмила Скороход, Юлія Харченко, Лариса Гур’єва) про участь смілян у АТО


Смілянська молодь влаштувала дітям свято Миколая

У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провели низку заходів, присвячених Дню святого Миколая. 19 грудня учні навчального закладу взяли участь у відкритті новорічної ялинки на центральній площі міста та у акції, де діткам загадувались загадки і за правильну відповідь роздавалися цукерки.


У Смілі відбулася зустріч двох поколінь правоохоронців «міліції» та «поліції»

Начальник Смілянського відділу поліції Сергій Іванович Власенко та особовий склад відділу сьогодні, 20 грудня, в День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України, привітали пенсіонерів, які колись працювали в Смілянському відділі.


Смілянин виступив на Чемпіонаті України з фехтування

З 14 по 17 грудня на базі ДП “Олімпійського навчально-спортивного центру Конча-Заспа” м. Києва пройшов Чемпіонат України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Про це інформує «ЧЕмпіон».


У 2017-му реалізовано 2,8 тисяч регіональних інфраструктурних проектів

За рахунок державної підтримки регіонального розвитку, а саме ДФРР і коштів субвенції для ОТГ, в регіонах у поточному році реалізовано 2,8 тис інфраструктурних проектів. Які дають можливість говорити про зародження нової якості освіти, інфраструктури, медичного і соціального забезпечення у громадах та сільській місцевості. Про це в ефірі «5 каналу» заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, […]