У найближчий тиждень на Черкащині відчутно похолоднішає

Синоптична ситуація на Черкащині змінилася. Тилова, тобто (холодна) частина циклону, відкрила доступ арктичному повітрю у наш регіон. Природа у найближчий тиждень відправить нас в «кліматичне минуле» середини квітня


У Смілі та Городищі рятувальники проводять бесіди із відпочивальниками

13 травня фахівці Черкаського районного управління ДСНС провели профілактичний рейд на пляжі Графського озера, що в Смілі та на пляжах річки Вільшанка і ставка Гарячка в Городищі.


Очільник області про бізнес, освіта та переселенців в Черкаській області

Очільник області Ігор Табурець розповів про те, яка нині ситуація не Черкащині із релокацією бізнесу, посівною кампанією, освітою та переселенцями.


СБУ викрила пропагандистку, яка виправдовувала російську військову агресію

На Черкащині СБУ продовжує викривати ворожих інтернет-агентів. Черговою «кремлівською шанувальницею» виявилася мешканка Кам’янської ОТГ.


Поліцейські впіймали шахраїв, які “продавали” запчастини та “здавали” квартири

Схему шахрайства організував 38-річний чоловік, який мав чотирьох спільників, серед них була й жінка. Фігуранти протягом року “заробляли” на тих, хто в Інтернеті замовляв автозапчастини.


В області розпочали латали дороги та проводити благоустрій

Ворожа агресія суттєво внесла корективи у діяльність дорожників. Але необхідні роботи експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення в Черкаському районі проводяться за планом.


Вимушені переселенці у нашій області отримують гуманітарну допомогу завдяки американський програмі

Черкаська обласна військова адміністрація передала гуманітарний вантаж для внутрішньо-переміщених осіб. Продукти харчування, понад 21 тис. упаковок міні-хлібців, – регіонального виробника


Міжнародний День медичної сестри


У Великій Яблунівці впіймали рибалку-браконьєра

Попри нерестові заборони рибалки-порушники продовжують незаконно ловити рибу. Минулої доби в Черкаському та Уманському районах правоохоронці виявили три факти незаконного лову риби.


Шановні земляки! Черговий номер газети “СМІЛА” з оновленим розкладом міських автобусів.

Передплачуйте, купуйте газету “СМІЛА” – будьте в курсі місцевих новин, для вас – приватні оголошення, тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01