Очільник області прокоментував вибухи в Умані

Ситуація на Черкащині на цей час контрольована. Попри затяжну тривогу, для нас минулось. Дякуємо за це нашим ЗСУ! Як повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, звуки вибуху, що чули уманчани, не пов’язані ані з роботою ППО, ані з ракетними обстрілами. Інцидент трапився у дворі одного з будинків. За попередньою інформацією, потерпілих немає. На місці працюють […]


“Сміла” отримає бронежилети (відео)


Смілянські пляжі готують до літнього сезону (відео)


Будинок культури ім. Т.Г.Шевченка: сьогодення і плани (відео)


Чоловіку, який вистрелив у сусідку із рушниці, дали іспитовий строк замість ув’язнення

Вироком Уманського суду засуджено місцевого жителя до 3 років позбавлення волі. Втім, його звільнили від покарання з іспитовим строком 1 рік.


Сміляни можуть отримати «пенсійні» консультації за гарячими лініями

Головне управління Пенсійного фонду України в умовах воєнного часу продовжує працювати у штатному режимі. Кожен, хто цього потребує, може звернутися за консультаціями за телефонами гарячих ліній. Зокрема, у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області діють такі номери: – для цивільних пенсіонерів – (0472) 36 08 01 – для пенсіонерів силових структур – (0472) […]


Державі повернули землі Національного парку «Нижньосульський»

Органи прокуратури Черкаської області в межах наданих повноважень продовжують вживати заходи щодо захисту об’єктів природно-заповідного фонду, які мають особливу природоохоронну, естетичну та рекреаційну цінність.


ВІДБІЙ 15:43


МОН запустило сайт для міжнародної спільноти освітян

Міністерство освіти запустило сайт для міністерств освіти, директорів шкіл та вчителів у країнах, які взяли українських дошкільнят та школярів.


Діти стали учасниками майстер-класів та розважальних програм

У будинку культури ім. Т. Шевченка щосереди проходять творчі зустрічі, цікаві розвиваючі майстер-класи, розважальні програми для дітей нашого міста та гостей.