Фіксація порушень в автоматичному режимі повертається

Війна внесла багато корективів до нашого звичного життя. З початку війни були вимкнені камери автоматичної фіксації здебільшого із стратегічною метою.


На Харківщину від черкащан та німців відправили медичний автобус

Для черкаських волонтерів немає нічого неможливого. У цьому можна переконуватися щодня, зазначив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Як не натрапити на фейк щодо 6500 грн єПідтримки

У Телеграм-каналі додатку Дія нагадують, усі онлайн-послуги, стосуються вони виплат від держави чи ні, можна отримати тільки на порталі та в застосунку Дія.


За систематичні крадіжки із магазинів чоловіку оголосили про підозру

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури повідомлено про підозру 39-річному чоловіку за фактом крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).


Впродовж доби двічі горіли автомобілі

Перший випадок стався в місті Черкаси. Під час руху бульваром Шевченка, виникла пожежа в моторному відсіку автомобіля ВАЗ. Пожежу ліквідували рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.


Основна сесія ЗНО розпочнеться 18 липня

Основна сесія проведення ЗНО, яке цього року відбуватиметься у вигляді національного мультипредметного тесту, розпочнеться 18 липня і триватиме до 10 серпня.


Заради наживи чоловік викрав із ферми огорожу

12 травня до поліцейського офіцера громади Леськівської ОТГ Вячеслава Савченка звернувся житель села Худяки. Він повідомив, що невідома особа проникла на територію ферми й викрала звідти металеву огорожу.


Смілянські лісівники підтримують ЗСУ

Майже три місяці наша держава в пекельному вогні – в Україні війна. Тоді, як наші міста ворог розбиває вщент, ми маємо змогу акумулювати максимум зусиль для підтримки нашої обороноздатності, для підтримки ЗСУ.


На порталі Дія можна знову онлайн зареєструвати народження малюка

Про це повідомляють у Телеграм-каналі додатку Дія. Крута новина для батьків новонароджених! Знову можна отримати необхідні послуги з комплексу єМалятко онлайн.


У Ротмістрівській громаді – нова прийомна сім’я

Згідно з рішенням виконавчого комітету Черкаської районної військової адміністрації від 04.03.2022 №33 у Ротмістрівській громаді з’явилася нова прийомна сім’, яка вже взяла на виховання малолітнього хлопчика.