Станіслав Семенюк: Вічна пам’ять і шана Героям!


У чоловіка виявили цілий арсенал незаконної зброї

Правоохоронці затримали звенигородця за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. Звідки у нього такий арсенал — затриманий не пояснив. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


Водний патруль продовжує виявляти незаконний вилов риби

Сьогодні інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники екологічної інспекції провели заходи з протидії незаконному вилову водних біоресурсів.


За час війни черкаські поліцейські отримали майже 70 тисяч викликів

Від початку війни, в Черкаській області оператори спеціальної лінії 102 зареєстрували 69 469 викликів. За цими повідомленнями було здійснено 53 391 виїзд нарядів поліції для реагування.


Громадам нашого району продовжують передавати гуманітарну допомогу для переселенців

Воєнні дії в Україні стали початком активної роботи Черкаської районної військової адміністрації на підтримку громадян, які евакуювалися із постраждалих регіонів нашої держави.


Черкащина продовжую підтримувати Київщину

Черкащани вже відправили 100 тис. продуктових наборів сусідню область, що постраждала від бойових дій. Це понад 800 тонн продовольства: крупи, борошно, олія, консерви тощо.


Черкасиенергозбут про оплату електроенергії під час воєнного стану

Черкасиенергозбут надають роз’яснення щодо особливостей оплати рахунків за спожиту електроенергію в умовах воєнного стану.


Черкаські правоохоронці затримали 19-річного «закладчика»

4 травня під час відпрацювання оперативної інформації щодо розповсюдження наркотиків у Черкасах працівники Управління боротьби з наркозлочинністю затримали 19-річного місцевого мешканця.


Стан справ у Смілі 5 травня


Названо найбільш запитувані та високооплачувані професії Черкащини

Протягом січня-квітня 2022 року до центрів зайнятості та філій Черкаського обласного центру зайнятості надійшло 7 тис. вакансій від роботодавців регіону.