Через необережність на проспекті згорів гектар сухої трави

30 квітня на відкритій території по проспекту Хіміків у Черкасах, виникла пожежа сухої рослинності на площі 1 гектар.


Зібрано понад 290 млн гривень для ЗСУ через застосунок Дія

До збору коштів долучилися понад 270 тисяч неймовірних українців. Кожна гривня на армію — це ваша інвестиція в майбутнє України. Тож продовжуйте підтримувати наших захисників фінансово.


Патрульні повернули додому чоловіка, який загубився

Днями, патрулюючи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах, інспектори роти ТОР звернули увагу на чоловіка, що не орієнтувався на місцевості.


Близько сотні протоколів склали інспектори на рибалок-браконьєрів

Черкаський рибоохоронний патруль активно веде боротьбу з браконьєрством. З початку нерестової заборони складено 91 протокол про адміністративне правопорушення.


У Смілі жінка продавала неіснуючу військову амуніцію

У Смілі кіберполіція викрила жінку у шахрайстві під виглядом продажу військової амуніції. Фігурантка отримувала передплату від клієнтів та витрачала гроші на власні потреби.


Спливає термін дії СOVID-сертифікатів у Дії. Що змінилося

Як інформують у Мінцифрі, раніше СOVID-сертифікати, у яких закінчився термін дії, зникали із застосунку. Тепер вони залишатимуться в Дії, але будуть недійсними.


Ще більш оперативна медицина для тергромад Черкащини

П’ять нових медичних автомобілів вчора передали в Ліплявську, Катеринопільську, Маньківську, Монастирищенську та Руськополянську громади.


Близько тисячі рибин наловили рибалки-браконьєри

Чоловіки ловили рибу забороненими знаряддями лову. Їх виявили правоохоронці та рибоохоронний патруль під час патрулювання. Порушникам загрожує кримінальна відповідальність.


У Смілі відзначили земляків-визволителів міста Ірпінь

У смілянському Будинку рад міський голова Сергій Ананко разом із своєю командою за мужність, самовідданість та відвагу, силу духу та патріотизм нагородив подяками виконавчого комітету міської ради смілян


Волонтерство та співпраця смілян – на міжнародному рівні

Громадське формування “Смілянська самооборона. Січ” із 2014 року займається волонтерською роботою, підтримуючи військових, які боронять українські землі, відстоюють суверенітет і цілісність нашої держави.