У Черкасах рятувальники ліквідували пожежу в будівлі, яка не експлуатується

8 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смілянська горить одноповерхова будівля, яка не екслуатується.


На Черкащині рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП

8 травня до Центру управління в надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про те, що біля міста Корсунь-Шевченківський Черкаського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів


У Черкаському районі загорілася недіюча будівля

7 травня близько 14:25 у місті Городище виникла пожежа у недіючій будівлі, що на вулиці Кожедуба.


У Смілі горіла надвірна споруда

8 травня близько 01:42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Смілі на вулиці 1-го Грудня виникла пожежі у надвірній споруді.


9 травня кілька автобусів їздитимуть до кладовища на Загреблі. Графік

Оприлюднено графік руху транспорту у поминальний день 09.05.2022 до кладовища Загребля. 9 травня, у зв’язку із поминальним днем у Смілі кільком автобусам продовжили маршрут. Це стосується автобусів №№40, 48 та 49.


ПЕРЕМОГЛИ НАЦИЗМ – ПЕРЕМОЖЕМО І РАШИЗМ!

8 травня – у День пам‘яті та примирення, та напередодні 9 травня – Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вшановуємо всіх загиблих воїнів, жертв війни та воєнних злочинів, скоєних у роки Другої світової війни.


Аграрії області дбають про нашу продовольчу безпеку

Черкаські аграрії тримають стрій. про нашу продовольчу безпеку вони дбають 24/7. Про хід посівної в області розповів начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, передає пресслужба Черкаської ОВА.


На Черкащині СБУ викрила чергових ворожих інтернет-агентів, які сприяють ворогу

Служба безпеки України повідомила про підозри двом проросійським пропагандистам на Черкащині.