Колишній “Ажур” відновлює роботу (відео)


УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ВІДБІЙ (12.05/18:12)


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 17:10


Щоб не платити за землю під білбордами, керівники підприємства продали рекламні конструкції

За принципової позиції обласної прокуратури доведено у суді незаконність угоди відчуження рекламних конструкцій білбордів, розташованих у Черкасах.


Фахівці Смілянського центру з надання правової допомоги та адвокати зібралися на нараду

У приміщенні Смілянського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги відбулася спільна робоча нарада із фахівцями центру та адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.


До суду скерували обвинувальний акт стосовно начальниці складу так званої «ЛНР»

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно громадянки України, яка сприяла діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка».


У Смілянському музеї розпочала працювати виставка вишиванок

У Смілянському краєзнавчому музеї до Дня вишиванки, який в цьому році відзначають 19 травня, відкрито персональну виставку вишитих робіт майстра народної творчості України, нашої землячки – Марини Філь.


Черкаські патрульні допомогли чоловікам та жінці, які застрягли на дорозі без палива

Днями інспектори роти з обслуговування водних об’єктів, патрулюючи автомобільну дорогу Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, близько 22:00 години помітили авто ВАЗ 2106, що стояв на узбіччі.


В області рятувальники працюють над запобіганням пожеж в екосистемах

Пожежі в екосистемах продовжують нищити навколишнє середовище. Тому рятувальники Черкащини не припиняють вживати профілактичних заходів щодо запобігання пожеж на відкритих територіях


ЗСУ отримають від черкащан підсилення автомобілями

Разом ми завжди можемо більше! Чергова партія авто для наших підрозділів ЗСУ – тому підтвердження. Автопідсилення стало можливим завдяки черкаському бізнесу, який об’єднався з перших днів війни задля допомоги армії