Перейменування вулиць. Що каже закон


Зустріч-феєрверк «Завітала на поріг казка чарівна»

Щовівторка у центральній бібліотеці для дітей проводять цікаві зустрічі юним відвідувачам. Нині на дітей чекала зустріч з дитячим аніматором, конферансьє, організатором свят Юлією Щербатюк. Пані Юлія провела для дітей інтерактивні, рухливі динамічні конкурси, діти згадали улюблений мультфільм про пригоди веселого мишеняти Міккі Мауса, зустрілися з подругою Міккі – Мінні Маус. Родзинкою зустрічі стали виступи учениці […]


Українським захисникам від підприємців та активістів відправили партію автомобілів

Чергове автопідсилення для передової стало можливим завдяки благодійникам, розповіла Валерія Бандурко, голова Черкаської РВА.


СБУ викрила спецслужби рф, які через ігри вербували українських дітей

В одному з додатків учасники мають шукати так звані «коробки» з віртуальними призами, які можна обміняти на електронні гроші.


Актуальний коментар міського голови Сергія Ананка щодо псевдоволонтерів (відео)


Чоловіка засудили до ув’язнення за продаж метадону

Черкаською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у суді стосовно місцевого жителя за вчинення злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних засобів.


На Черкащині вперше одночасно оформили два паспорти – громадянина України і закордонний

Нову послугу з одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон тестують у підрозділах Міграційної служби Черкащини.


ВІДБІЙ! 14:28


Патрульні виявили автомобіль з ознаками підробки

Учора під час несення служби на одному із блокпостів біля міста Умань, поліцейські зупинили транспортний засіб Renault Megane для перевірки. Під час перевірки, інспектори виявили ознаки підробки номеру кузова авто. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин події.


Черкащина вперше потрапила до ТОП-10 регіонів, привабливих для бізнесу

Війна внесла корективи в бізнес-привабливість регіонів і підприємницьку активність. Черкащина вперше потрапила до ТОП-10 лідерів, перемістившись із 18 позиції на 9.