Шановні земляки! Долучайтеся до читачів газети “Сміла”!

Для вас місцеві новини, приватні оголошення і реклама, передплатити газету “Сміла” можна у поштових відділеннях, подати оголошення та рекламу за тел.: 097-194-79-70 073-209-87-01


Найвагоміші перемоги смілянських школярів


На Черкащині викрили колишнього військового Генштабу ЗСУ на проросійській пропаганді

На Черкащині СБУ продовжує викривати прокремлівських пропагандистів. Черговим поплічником окупантів виявився колишній військовий Генштабу Збройних Сил України.


Чоловіка, який до смерті забив свою співмешканку, засудили до ув’язнення

Черкаська прокуратура підтримала публічне обвинувачення в кримінальному провадженні відносно мешканця Черкаського району, який в березні цього року, за місцем свого проживання, під час суперечки побив свою співмешканку.


Цьогоріч черкащани подали майже 10,5 тисяч декларацій про доходи

Управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області повідомляє про результати кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році.


Літо на Смілянщині розпочнеться без спеки

Як інформують в обласному гідрометцентрі, в атмосфері знову склалася цікава синоптична ситуація. Черкащина знаходиться на межі дії цих баричних систем, тому погода мінлива.


Працедавці Черкащини, які взяли на роботу переселенців, отримають підтримку від держави

На Черкащині роботодавці почали отримувати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених громадян. Ця програма запрацювала завдяки Постанові Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №331.


Смілянська станція екстреної допомоги отримала два нові автомобілі

Урочистий захід відбувся 26 травня за участі голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, заступника голови Черкаської обласної ради Володимира Доманського та депутатів обласної ради.


Працівники міського парку закликають не зривати квіти на території паркової зони

Настав час буйного цвітіння квітів, різних декоративних і диких рослин. Працівники смілянського міського парку культури та відпочинку фіксують постійні випадки їх пошкодження


Рятувальники разом із смілянськими лісівниками провели рейд

25 травня з метою запобігання виникнення пожеж на відкритих територіях, співробітники Черкаського районного управління ДСНС разом з працівниками Мліївського лісництва Смілянського лісгоспу провели профілактичний рейд