Патрульні продовжують виявляти нетверезих водіїв

Днями на одному з блокпостів біля міста Умань, інспектори зупинили для перевірки автомобіль Mazda. Спілкуючись із керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд


Офіцер громади повернув родині пам’ятну річ про сина

Близько пів року пенсіонери із селища Верхнячка, що на Уманщині втратили сина. Після смерті відносини з його співмешканкою у родині зіпсувалися. Жінка не бажала спілкуватися з літніми людьми.


Андрій Захарченко: Вічна пам’ять і шана Героям (відео)


Справу щодо захоплення 25 га землі передали до суду

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жительки одного з сіл Монастирищенської територіальної громади за самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику.


У крадія товару виявили ще й наркотики

Днями інспектори отримали виклик про те, що в одному із супермаркетів на вулиці Добровольського у Черкасах невідомий чоловік викрав товар.


Смілянські лісівники дбають про належний стан мінералізованих смуг

У лісах Черкащини встановилася найвищий клас пожежної небезпеки. За прогнозом Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дні утримається суха і тепла погода


На блокпосту правоохоронці зупинили водія з фальсифікатом

27 травня на блокпосту у Черкасах правоохоронці зупинили автомобіль ЗАЗ. За кермом перебував 33-річний житель села Ірдинь, Черкаського району.


Сміляни взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпека на дорозі»

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху з 23 по 29 травня учні Смілянського ЦППРК взяли участь у дистанційному Всеукраїнському конкурсі «Безпека на дорозі».


У селі Антипівка водій збив 9-річну дитину і втік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 травня близько 20-ї години у селі Антипівка Золотоніського району. Водій автомобіля Mitsubishi під’їжджаючи до місцевого магазину не помітив 9-річного хлопчика та скоїв на нього наїзд.