За зберігання патронів та канабісу чоловіку може загрожувати до 8 років тюрми

До суду скеровано обвинувальний акт відносно жителя Золотоніського району за обвинуваченням в зберіганні бойових припасів без законного дозволу та зберіганні в особливо великих розмірах канабісу.


У Черкасах створили першу у світі бойову вишиванку

Військову вишиванку створили в Черкасах. Ініціатива створення «бойової вишиванки» належить військовослужбовцю бригади територіальної оборони Черкащини, який є фахівцем із мистецтвознавства.


18 травня – Міжнародний день музеїв (відео)


За систематичні крадіжки чоловіка засудили до понад 4 років ув’язнення

1Звенигородська прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 41-річного мешканця міста Тальне Звенигородського району за систематичні крадіжки, за попередньою змовою групою осіб.


До уваги підприємств та підприємців Сміли

У Смілянському управлінні економічного розвитку нагадують, із 12 квітня 2022 року в Україні розпочала працювати платформа підтримки релокації бізнесу restartbusiness.in.ua.


Водія мікроавтобуса, через якого загинули дві дівчини, засудили до 10 років ув’язення

Досудовим розслідуванням встановлено, що 17.08.2021 нетверезий водій автомобіля «Opel Vivaro» на вулиці Гагаріна в Черкасах не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив наїзд в дерево.


Питаннями безвісти зниклих громадян відтепер займатиметься спеціальна група поліцейських

Поліція Черкаської області утворила спеціальну групу, яка приймає та організовує розгляд заяв за фактами зникнення безвісти або викрадення громадян на тимчасово окупованих територіях.


У Дії запрацював новий спосіб підтримки армії – UNITED24

Тепер гроші на підтримку ЗСУ можна перерахували, долучившись до ініціативи Президента UNITED24. Про це інформують в Телеграм-каналі додатку Дія. Допомогти армії в 2 кліки:


Держава підтримує учасників бойових дій у здобутті освіти

Учасникам бойових дій та їхнім дітям надається державна цільова підтримка для здобуття професійної, фахової передвищої та вищої освіти в державних навчальних закладах.


Через пожежу згоріла надвірна споруда та 300 кг сіна

18 травня близько 02:30 у селі Чаплинка на Звенирогодщині виникла пожежа у надвірній споруді на вулиці Молодіжна Пожежу ліквідували вогнеборці 3-го державного пожежно-рятувального поста.