Із 5 травня відновлюють рух автобусів

Увага! Із 05.05.2022 відновлюють рух автобусні маршрути №17, №48, змінюється кількість рейсів автобусного маршруту №34.


Замість ув’язнення жінці, яка звеличувала окупантів, дали іспитовий строк

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури Соснівський районний суд м. Черкаси місцеву жительку визнав винною в глорифікації (звеличенні) представників російської федерації (ч. 2 ст. 436-2 КК України).


Черкаські правоохоронці затримали молодика із наркотиками

Чоловік мав при собі більше десятка згортків ймовірно з амфетаміном. Його затримали у Черкасах працівники Управління боротьби з наркозлочинністю. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


Прокуратура звернулася до суду, щоб посадовець відшкодував 40 тисяч гривень за незаконне звільнення

Судом задоволено позов Смілянської прокуратури про відшкодування посадовцем бюджетних коштів через незаконне звільнення працівника.


Названо переможців міського конкурсу «Збережемо першоцвіти»

У лютому 2022 року у закладах освіти Смілибуло проведено конкурс «Збережемо першоцвіти», метою якого є збереження та охорона ранньоквітучих рослин, формування у підростаючого покоління відповідального ставлення до природи, активізації пізнавальної, творчої, просвітницької діяльності учнівської молоді. На виставку-конкурс «Збережемо першоцвіти» учасники презентували 50 творчих робіт у номінаціях: – «Весняна композиція»; – «Сувенір-першоцвіт»; – «Плакат-заклик на тему […]


В районі викрили порушення зі збитками майже в 1 330 000 грн

Незважаючи на війну в державі та період весняно-літньої нерестової заборони, громадяни й надалі порушують норми природоохоронного законодавства, які переростають в кримінальні проступки.


До кінця тижня усім, хто зареєструвався на проходження ЗНО, прийдуть логіни та паролі

Упродовж найближчих двох-чотирьох днів, особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО


Торік доходи жителів Черкащини загалом склали 118 млрд грн

За попередніми даними, доходи населення Черкаської області у 2021 році становили 118 млрд.грн, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.


На перехресті вулиць не розминулися автомобіль та мопед

Водій мопеду отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Слідчі у справах ДТП з постраждалими з’ясовують обставини автопригоди.


Понад пів тисячі педагогів з «гарячих» областей підвищили кваліфікацію на Черкащині

У рамках волонтерських курсів на Черкащині підвищили свою кваліфікацію 557 педагогів з «гарячих» точок України. Працівники закладів освіти, які не мали змоги до щорічної атестації підвищити кваліфікацію у своїх регіонах