Повідомлено про підозру черкащанці за підтримку російської агресії в Україні

Повідомлено про підозру жительці Черкаської області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 436-2 КК України.


Підлітків запрошують на заняття з профорієнтації

Мала академія наук України та Фонд ООН у галузі народонаселення розпочинають проєкт #CVIDOMI для підлітків, які обирають свій майбутній фах.


Російська пропаганда намагається дискредитувати українські офіційні джерела інформації

Багато українців отримали SMS-повідомлення від користувача «Ukraine», у якому Держспецзв’язку надає рекомендації щодо того, як безпечно користуватися телефоном під час війни.


Черкащанин Іван Ткаченко виборов «бронзу» Кубку світу з кікбоксінгу WAKO

У Стамбулі (Туреччина) відбувся один з етапів Кубку Світу з кікбоксингу WAKO, де більше 3000 учасників з 44 країн світу змагались за нагороди, інформує “Черкаський спорт“.


Рятувальники Черкащини продовжують тренування

Чергові практичні заняття відбулись з рятувальниками групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення.


Посварились під час застілля: правоохоронці затримали чоловіка, який вбив односельця

18 травня близько 15-ї години до Чигиринського відділу поліцейської діяльності надійшло повідомлення про вбивство. Трагедія трапилась у селі Новоселиця Черкаського району.


СБУ викрила чергових проросійських пропагандистів на Черкащині

СБУ продовжує заходи з викриття ворожих інтернет-пропагандистів, які сприяют окупантам. Двом прихильницям «руZZкого мира» повідомлено про підозру.


Перед судом постала жінка, яка обманом отримала майже 300 тисяч гривень соціальної допомоги

Суд затвердив укладену прокурорами Чигиринського відділу Черкаської прокуратури угоду про визнання 44-річною жінкою винуватості за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство)


Черкащанин Ілля Ковтун знявся з чемпіонату Італії через допуск до змагань росіянина

Італія проігнорувала рекомендацію не допускати до стартів російських спортсменів. Як інформує “Суспільне” лідер збірної України зі спортивної гімнастики, 18-річний Ілля Ковтун


Отримати статус безробітного відтепер можна в Дії – на порталі та у застосунку

Послуга доступна для українців, які втратили роботу під час війни та проживають на тимчасово окупованих територіях, або де ведуться активні бойові дії.