ВІДБІЙ! 18:18


У Черкаському районі завершили посівну кампанію

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів РВА. Основні питання на нараді стосувалися посівної кампанії, ситуації з ВПО та роботи “гарячої лінії”.


Професійну освіту можна буде отримати повторно безоплатно

Українці безоплатно зможуть отримувати другу робітничу професію в закладах професійної освіти. Про це інформує osvita.ua.


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:03


19-річну дівчину впіймали на придбанні наркотиків

Черкаською окружною прокуратурою повідомлено про підозру 19-річній дівчині, яка незаконно придбала та зберігала з метою збуту наркозалежним особам особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс»


Патрульні виявили чоловіка, який перебував у розшуку

Учора патрулюючи на вулиці Ложешнікова у Черкасах, інспектори помітили чоловіка, який поводив себе підозріло, помітно нервував та, побачивши патрульних, різко змінив напрямок руху.


За зберігання великої партії амфетаміну чоловік постане перед судом

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. ч. 2, 3 ст. 309 Кримінального кодексу України


Свідоцтва випускників школи зберігатимуть рік після війни

Документи випускників про освіту будуть зберігатись у школах протягом року після завершення воєнного стану. Такий термін встановлений наказом Міністерства освіти і науки, передає osvita.ua.


У Смілі затримали псевдоволонтерів, які продавали тушонку

На Черкащині повідомлено про підозру двом псевдоволонтерам, які намагались незаконно реалізувати партію продуктів харчування, на загальну суму майже 200 тисяч гривень.


Відсьогодні можна отримати послугу одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта

Підстави для отримання послуги: у разі оформлення ID-картки вперше в 14 років; в подальшому у разі втрати документів або їх обміну у зв‘язку із зміною персональних даних.