У Куцівці вшанували видатного земляка Тодося Осьмачку (відео)


Поліцейський Мухтар знайшов 14-річну дівчинку, яка зникла 4 дні тому

14-річна христинівчанка зникла 12 травня у селі Верхнячка Уманського району. Батьки вирішили самі шукати доньку та коли за чотири дні втратили сили, звернулися до поліції.


Надання допомоги на проживання внутрішньо переміщених дітей


Прокуратура домоглася, щоб водойму та землю повернули громаді

Реагуючи на безпідставне використання юридичною особою упродовж 2018 – 2021 років водних ресурсів, а саме водного об’єкту для цілей здійснення рибного господарства


Черкащина допомагає бізнесу з регіонів, де ведуться бойові дії

Питання релокації підприємств для черкащан – це про підтримку, а не про «перетягування» виробництв із постраждалих територій.


Майже 200 тисяч грн збитків завдали браконьєри рибному господарству Черкащини

Минулого тижня рибоохоронцями Черкащини виявлено 64 порушення правил рибальства з збитками рибному господарству на майже 200 тисяч грн.


Правоохоронці затримали чоловіка із “закладками”

До правоохоронців Золотоніського районного відділу поліції надійшла інформація про те, що місцевий житель розповсюджує наркотичні речовини. Під час перевірки інформація підтвердилася.


Податківці роз’яснюють, до якого часу потрібно подати заявку про відмову від особливостей оподаткування

Податківці Черкащини продовжують надавати відповіді на актуальні питання. Зокрема, одним із таких є питання про термін подання заяви щодо відмови від використання особливостей оподаткування.


Права на призначення дострокової пенсії різним категоріям громадян

30 квітня 2022 року набув чинності Закон України від 15 лютого 2022 року №2040-IX “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства”.


Аудитори Черкащини забезпечили відшкодування втрат на 25,4 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області у січні ‒ березні 2022 року завершили проведення 6 ревізій та 3 аудитів.