Рибінспектори виявили авто, в якому було 360 кг риби, ймовірно, незаконно виловленої

14 травня держінспектори Черкащини спільно з працівниками Нацполіції виявлено порушення природоохоронного законодавства.


У Черкаській РВА розповіли, яких звернень було на “гарячу лінію” найбільше

За два місяці на телефони «гарячої лінії» Черкаського району звернулось 308 громадян – жителів Черкаського району, області та інших областей України, охоплених воєнними діями.


У Черкасах рятувальники ліквідували пожежу автомобіля

16 травня на вулиці Хоменка, під час руху виникла пожежа автомобіля “ГАЗ”. Рятувальниками 3-ї пожежно-рятувальної частини пожежу ліквідовано за лічені хвилини. Причина пожежі встановлюється.


У смілянській гімназії влаштували тімбілдинг для нових учнів

У Смілянській гімназії зараз навчаються 32 учні, евакуйовані з міст, які найбільше постраждали від війни з Росією. Для таких дітей створено всі умови, аби вони успішно пройшли адаптацію і почувалися в безпеці.


Рятувальники нашої області відпрацювали комплекс вправ в умовах хімічного зараження

Заняття відпрацювання комплексу дій на місцевості, зараженій бойовими отруйними речовинами відбулося на базі аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Черкаській області.


Смілянські лісівники нагадують про пожежонебезпечний період

У Смілянському лісгоспі нагадують, із настанням тепла населення масово спалює суху траву, листя, очерет, що наносить величезну шкоду довкіллю. І попри сувору заборону цього, люди все ж порушують Закон.


В обласному гідрометцентрі розповіли, якою буде погода на Черкащині до кінця тижня

Цьогорічна весна підтримує прохолодний статус та відзначається значним дефіцитом опадів. За оцінками агрометеорологів, зберігаються умови для формування доброго урожаю зерна


Черкаська боксерка продовжує виступи на чемпіонаті світу

Чемпіонату світу з боксу серед жінок триває у Туреччині. Розпочались змагання 8 травня, а завершаться 20 травня.


У Смілі нині офіційно зареєстровані майже 5 тисяч переселенців

У районі нині працює «гаряча лінія». За два місяці, з 15 березня до 15 травня, на телефони «гарячої лінії» звернулось 308 громадян – жителів Черкаського району


Патрульні повернули загубленого хлопчика

Учора вдень поліцейським надійшов виклик про те, що на вулиці Михайла Грушевського у Черкасах до заявниці звернулася загублена дитина та попросила знайти маму.