Трудові відносини під час воєнного стану


Погода на мільйон: цього тижня на Черкащині буде сонячна, суха та маловітряна погода

Завдяки антициклонам «TIM» та «ṺNAL» цього тижня на Черкащині погода «мільйон на мільйон». А це значить – буде багато сонця, сухо та маловітряно.


Масштабна автотроща: п’яний водій пошкодив п’ятнадцять авто та намагався втекти з місця ДТП

В Умані водій вантажного автомобіля ЗІЛ в’їхав у припарковані авто біля автостанції. На щастя ніхто з людей не постраждав. Керманича перевірили на стан алкогольного сп’яніння – медогляд підтвердив, що він був за кермом напідпитку.


Смілянська громада серед тих, де є земельні ділянки для нового будівництва житла

Сформовано перелік земельних ділянок Черкаського району, які можливо використати під багатоквартирну житлову забудову.


Щосереди у смілянському Будинку культури проводять майстер-класи та ігрові програми

Будинок культури ім. Тараса Шевченка щосереди запрошує всіх бажаючих дітей віком від 6 років разом з батьками на творчі зустрічі, цікаві розвиваючі майстер-класи та тематичну розважальну програму.


На “гарячу лінію” Черкащини стало надходити менше дзвінків

На Черкащині продовжує працювати «гаряча лінія». Наразі кількість звернень зменшилася. Звертаються переважно громадяни тимчасово переселені з інших регіонів щодо забезпечення житлом


Отримати витяг про відсутність судимості можна за лічені хвилини у режимі онлайн

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко під час брифінгу «Цифрові сервіси та проєкти МВС в умовах війни» в інформаційному агентстві Укрінформ.


Нюх на мільйон: службовий пес Титан допоміг виявити велику партію наркотиків

Чотирилапі помічники поліцейських розкривають сотні злочинів, без утоми йдучи по сліду зловмисників. Вони допомагають вибухотехнікам, оперативникам, працівникам КОРД та батальйону поліції особливого призначення.


Через замикання електромережі загорівся будинок

В одному з населених пунктів Канівської міської територіальної громади, рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, ймовірною причиною якої стало коротке замикання електромережі.


У Смілянському лісгоспі завершили лісокультурну кампанію

Цієї весни смілянські лісівники призвичаювалися працювати в умовах воєнного часу. Надзвичайно складно нині всім, однак, хто як може – тримає стрій, трудиться, аби втримати економіку країни.