Перемогли нацизм, переможемо і рашизм

77 років тому українські ветерани ціною надлюдських зусиль побороли нацизм у ХХ столітті. Нині ж вони застали ще одну війну, тепер уже у ХХІ столітті.


У Черкасах правоохоронці виявили нелегальний гральний заклад

Поліцейські провели обшук та вилучили комп’ютерну техніку. За зайняття гральним бізнесом слідчі відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.


Низький уклін нашим ветеранам

У ці дні, коли ветерани пригадують свою обпалену війною молодість, ми виборюємо нову Перемогу. Не зважаючи на свій поважний вік, ветерани добре пам’ятають історію. Шлях до Перемоги був занадто важким, щоб його забути.


17-річного юнака судитимусь за збут психотропних речовин

Під процесуальним керівництвом Уманської окружної прокуратури завершено розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження за обвинуваченням неповнолітнього у вчиненні наркозлочину.


Цього тижня у наш край завітає метеорологічне літо

За синоптичною класикою атмосферний тиск почав зростати, вітер повернув на північні румби транспортуючи у наш регіон порції арктичного повітря, тому температура знизиться.


Завдяки небайдужим громадянам правоохоронці зупинили п’яного водія

Завдяки повідомленню небайдужого громадянина патрульні відсторонили від керування водія у стані сп’яніння.


Отримати допомогу по безробіттю тепер можна за спрощеною процедурою

З 7 травня почав діяти Закон, згідно якого усім внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям на територіях активних бойових дій статус безробітного буде надаватися з 1-го дня реєстрації в центрі зайнятості


Черкащанин Віталій Миколенко ефектно забив дебютний гол за “Евертон”

Віталій Миколенко, український захисник “Евертону” родом із Черкащини, забив свій дебютний гол за цей клуб. 22-річний футболіст збірної України відзначився у гостьовому матчі 36-го туру чемпіонату Англії з футболу


Правоохоронці нагадують правила проходження блокпосту

Правоохоронці нагадують правила при проходженні блокпоста водій повинен: • за 50 м до блокпоста зменшити швидкість автомобіля;