У Смілі затримали юнаків, які викрали автомобіль

Транспорт було викрадено у у Городищі. На території Черкаської області ввели оперативний план “Перехват”. Правопорушників затримали в Смілі. Слідчі розслідують кримінальне провадження.


До Березняківської школи завітали військові медики

Нещодавно сільські та шкільні волонтери із Березняків відправили нашим захисникам чергову велику передачу на фронт.


Патрульні повернули додому дитину, що загубилась

Учора поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Героїв Дніпра у Черкасах заявник виявив хлопчика близько 3-ти років, який загубився.


ВІДБІЙ! 14:56


Черкаська спортсменка призерка міжнародних змагань

Міжнародний турнір з таеквон-до ІТФ “SONKAL OPEN 2022 ” відбувся у Чехії з 27 по 28 травня. У складі України виступали вихованці відділення таеквон-до ІТФ комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “ВУЛКАН”


Конфлікт закінчився побоями: нападник загрожує до 8 років ув’язнення

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! 14:08


Перевищив норму алкоголю в сім разів та скоїв ДТП: водія-порушника затримали

Автопригода сталася 29 травня близько 22-ї години неподалік села Томашівка, що на Уманщині. Попередньо слідчі у справах ДТП з постраждалими з’ясували, що водій автомобіля ВАЗ під час повороту не надав переваги


Досвід смілянських лісівників активно переймають полтавчани

У рамках пілотного проєкту працівники Полтавського лісгоспу ознайомлювалися з процесом створення та вирощування лісових культур дуба звичайного з використанням сіянців із закритою кореневою системою


Поліцейські виявили у смілянина наркотики (Відео)

У Смілі за результатами оперативної закупки наркотичних засобів правоохоронці відділу поліції №2 Черкаського районного управління поліції затримали 32-річного місцевого жителя.