Нотаріальні послуги і воєнний стан (відео)


Через невстановлені причини загорілася будівля

Близько 20:30 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у Черкасах на вулиці Смілянська 145.


Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку

Подія сталася у селі Мала Бурімка, що на Чорнобаївщині. Вночі зловмисник вибив вхідні двері та проник до будинку літньої жінки. Він напав на неї, душив та вимагав гроші.


Ліквідовано 4 пожежі за добу: одна особа травмувалася

Впродовж доби рятувальники Черкащини ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях області. У Черкасах через необережне поводження з вогнем двічі горіло сміття.


У Ротмістрівці виявили тіло чоловіка

Сьогодні у водоймі в с. Ротмистрівка було знайдено тіло чоловіка. Потопельника знайшли у водоростях річки. Силами водолазно-рятувальної служби м.Сміла тіло підняли. Особу померлого та деталі обставини з’ясовує поліція, повідомили у Смілянській рятувально-водолазній службі.


Літні люди і особи з інвалідністю зможуть отримати екстерні соціальні послуги за один день

Уряд ухвалив рішення, яке дозволяє літнім людям і особам з інвалідністю екстрено отримувати життєво необхідні соціальні послуги – зокрема, притулок чи стаціонарний догляд – лише за заявою.


ВІДБІЙ! 14:52


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 14:35


Поліцейським Черкащини презентували новітню інтелектуальну систему «Inlimited Smart Citi»

Комплексна система відеоспостереження «Безпечна Черкащина» з моменту впровадження довела свою ефективність. Дана система відеоспостереження дозволяє швидко отримувати інформацію про оперативну ситуацію на Черкащині


У Черкасах горіла дев`ятиповерхівка

10 травня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу у 9-ти поверховому житловому будинку на вулиці Благовісній.