З початку 2022 року бюджети Черкаської області отримали від ліцензування майже 9 млн грн

За повідомленням в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрія Байбуза, місцеві бюджети Черкаської області від ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями


МОЗ відповідає на найпоширеніші запитання щодо COVID-сертифікатів

Нині у МОЗ пояснюють, чи можна згенерувати в Дія COVID-сертифікат після завершення його терміну придатності. Якщо у вас у Дії зник COVID-сертифікат через завершення його терміну придатності


Школярам можуть дозволити навчатися будь-де за національною освітньою програмою

Парламентська газета Голос України повідомляє, що готується відповідний законопроект, яким пропонується запровадити Національну платформу дистанційного та змішаного навчання для внутрішньо переміщених здобувачів освіти.


В обласному центрі відпрацювали дії під час “часткового руйнування” багатоповерхівки

Виклики воєнного часу вимагають відпрацювання всіх алгоритмів реагування. Сьогодні у Черкасах провели масштабне тренування органів управління та сил територіальної підсистеми цивільного захисту області.


Засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги

11 травня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка у Будинку рад відбулося засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам міста


Смілянські лісівники працюють над підтримкою протипожежних бар’єрів біля лісів

У лісах Черкащини встановилася висока пожежна небезпека. За прогнозом обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дні утримається суха і тепла погода, а отже, й найвищий рівень пожежної небезпеки.


Патрульні повернули додому літню жінку

Сьогодні поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Гоголя у Черкасах заявниця виявила 84-річну жінку, яка загубилась та не орієнтується на місцевості.


Для учасників ЗНО працюватиме спеціальна «гаряча лінія»

Якщо протягом лютого-квітня бажаючі пройти ЗНО створили реєстраційну картку учасника, проте досі немає даних для входу на свою Інформаційну сторінку, то з 12 до 19 травня можна зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію»


Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі на відкритих територіях

Упродовж 10 травня вогнеборці Черкащини ліквідували 7 пожеж на відкритих територіях.


Лише за тиждень рибінспектори склали понад 30 протоколів на рибалок-порушників

Впродовж 6-10 травня Черкаський рибоохоронний патруль провів рейди на Кременчуцькому водосховищі та на внутрішніх водних об’єктах.