Викладачі поділилися досвідом, як організувати навчання для підготовки кваліфікованих робітників

IMG_3485_новый размерЗ метою підвищення професійних компетенцій педагогічні працівники Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Гречана О.І. та Висоцька О.В., відвідали семінар-практикум «Традиційні та креативні методи організації навчальної діяльності учнів при підготовці кваліфікованих робітників професій переробної промисловості, рестораторства та торгівельного напрямку», який проходив у державному навчальному закладі «Жашківський  АТПЛ».

Майстер виробничого навчання Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів  Висоцька О.В. ознайомила учасників семінару із темою «Створення наочності для уроків виробничого навчання із залученням учнів». Окрім того був показаний майстер-клас по складанню серветок і проведений бінарний урок в умовах виробництва в ресторані кінно-спортивного комплексу «DaradeAllure».

Захід пройшов у дружній та приємній атмосфері та закінчився екскурсією по підприємству «Жашківський кінно-спортивний комплекс «DaradeAllure», інформує прес-центр навчального закладу.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.