Відбулася 52 сесія Смілянської міської ради (Відео)

Вчора відбулася 52 сесія міської ради. Про перебій подій у сесійній залі дивіться у сюжеті.


У Смілянському коледжі харчових технологій влаштували кіберспортивний турнір

В Смілянському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій Первинною профспілковою організацією студентів СКХТ НУХТ та студрадою коледжу був проведений ІІІ турнір з кіберспортивної гри «FIFA-15» для студентів коледжу та учнів шкіл.


Наближчі два дні на Черкащині будуть заморозки

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології, у Черкаській області та у місті Черкаси оголошено штормове попередження: вночі 30 вересня, 1 та 2 жовтня на ґрунті очікуються заморозки 0…-5º, у повітрі –  0…-2º.


Привітали працівників бібліотечної сфери Сміли (Відео)

У читальній залі центральної бібліотеки імені Олени Журливої зібралися працівники бібліотечної сфери, щоб відзначили професійне свято. Його відзначають 30 вересня.


Смілянський каратист став учасником всеукраїнського дитячого талант-шоу

На телеканалі «Інтер» у вересні стартувало дитяче талант-шоу «КРУЧЕ ВСЕХ», тема якого показати найталановитіших та неординарних дітей України. Смілу на цьому шоу представив Костянтин Панасенко, вихованець тренера Сергія Пітенка, який займається карате в спортклубі «МОНАРХ» та ДЮСШ «Олімп». Продюсери телеканалу довго вибирали дітей на змаганнях, потім був важкий кастинг, який Костянтин пройшов впевнено і успішно.


Смілянська вчителька розповіла про підкорення найвищої гори України

Учитель географії гімназії ім. В.Т.Сенатора, давно мріяла підкорити Говерлу – найвищу вершину нашої Батьківщини. Тому під час літніх канікул, узявши дитину, поїхала підкорювати Прикарпаття.


У Смілі привітали працівників бібліотечної сфери

Всеукраїнський День бібліотек відзначають 30 вересня. Це професійне свято працівників книгозбірень. Нині їх привітали у центральній бібліотеці імені Олени Журливої. Від міської влади щирі побажання праці висловив керуючий справами Олександр Головченко.


День відкритих дверей у смілянському управлінні ПФУ до Дня людей похилого віку

До Міжнародного дня людей похилого віку в Смілянському об‘єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області 27 вересня проведено День відкритих дверей. Турбота про людей похилого віку займає центральне місце в діяльності об’єднаного управління. Для кожного спеціаліста найважливіше, щоб люди поважного покоління, які звертаються до управління за консультаціями, отримали кваліфіковану допомогу, чуйне ставлення до їх життєвих […]


Привітали смілянських працівників освіти

У першу неділю жовтня працівники освіти відзначають професійне свято. Традиційно урочистості та концерт для усієї освітянської родини влаштовують напередодні. Слова вдячності за невтомну працю, постійний пошук та невпинний розвиток освіти у місті, виховання підростаючого покоління адресувала присутнім заступник міського голови Людмила Осейко. Перший заступник міського голови Олексій Гончаренко вручив Грамоти міського виконавчого комітету


Юних смілянських фотографів запрошують на фотоконкурс «Мій батько – захисник України»

Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді оголосив фотоконкурс «Мій батько – захисник України», присвячений Дню захисника України, 14 жовтня. Участь у конкурсі може взяти будь-яка дитина віком від 7 до 17 років. Роботи приймаються до 10 жовтня 2017 року включно.